AKTUELNO

Iskren do koske.

U toku je emisija "Izbacivanje", a voditelj Darko Tanasijević je nakon razgovora sa MC Aleks, porazgovarao sa Stefanom Karićem.

Kakve utiske nosiš od cele one noći - pitao je Darko.
Bilo mi je baš lepo, malo smo i popili. Stvarno mi je bilo prelepo. Šta znam, negde sve te pobede koje su odneli Mensur i Dejan, očekivao sam. Ja nekada, možda, negde me ima, gde ja uopšte ne treba da budem. Da se mešam u neke ljubavne odnose, Matorine veze, ne pada mi na pamet. Sve to može drugačije da se kaže. Nemam ja toliko loše mišljenje o MC Aleks i njen odnos sa mnom, ali kad je Matora u pitanju, vidim sve. Matora je kriva tu najviše, što prihvata. Sanja mi ništa nije ružno rekla, a ja sam na nju odreagovao na loš način - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na čijoj si strani - pitao je voditelj.
Matoru najviše krivim, a ne mogu da verujem šta rade? Šta pokušavaju? Ljubomorišeš joj, pa zbog čega, ako kažeš da si lagala, pa da nisi ti? Aleks kada popije, nije baš u vinkli, zna da mafija - rekao je Karić.
Šta njega (Mensura) muči - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svestan je svojih grešaka. Mislim da će mu biti jasnije kad budemo sami seli da pričamo. Nikada nisam gledao klipove, ni svoje, ni tuđe. Sa njim ću da sednem i da mu pustim svaku spornu situaciju. Sam je sebi napravio neke filmove u glavi, a ja želim da mu otvorim oči - rekao je Karić.
Kako Irma nije uspela da nađe - pitao je Darko.
Žao mi je zbog Irme, nije ona loš čovek, ali igra rijaliti. Nema tu štete, ali tera priču da je žrtva - dodao je Stefan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga