AKTUELNO

Žestoko!

U toku je porodični sastanak na temu medjuljudksih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Dalili Dragojević koja je istakla da "nema" problema. Zatim je Jovana Tomić Matora ustala da kaže malo više o jučerašnjoj svađi sa MC Aleks, pa je tim putem i nastala i ogromna svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Počećemo od Dalile, Dalila izvoli - rekao je Karić.
Nemaš šta da rešavam za stolom, sve je uspotno i sve je direktno. Malo sam potonula, ali ću doći sebi za par sati- rekla je Dalila.
Miljana izvoli - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem, sada mi je super. Dobila sam, samo me boli stomak. Ni sa jednim zadrugarom nemam problem. Sa Mimom i Grujom jedino ne pričam. Sve svoje probleme rešavam na vreme i odmah - rekla je Miljana.
Nemam šta da dodam za Aleks. Reći ću Tamri da je blokira odmah. iznervirao me je Anđelo što mi je rekao:"Marš". Tako da, eto. Što se Aleks tiče, mislila da sam se sprda prvo. To što meni kaže, ti meni ovo, ti meni ono. Opet se suzdržavam da je ne vređam. tako te fore, to ponižavanje, to... - ističe Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

E Stefane, pun mi je k*rac nje. Svaki put ona ustane. Ona nije svesna šta je mene tačno povredilo u našim svađama.
Ja spuštam loptu, da li je neko lud? - upitala je Matora.
Ona kao spušta loptu, a ovako me kanali. Najgore je, kada ona kaže da poštuje moju porodicu, a da sam ja zbunjena. A pritom, ona me vređa. Moja porodica nije luda, ona sve kapira. Moja porodica ima za pravo da se neko igra sa njihovom ćerkom. Da ona ne bi ispala psihopata, to se potenciralo na taj način - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si se smejala onda meni? - upitala je Matora.
Meni je bilo smešno, šta?! Ti ne kapiraš šta si ti meni uradila. Kada kažem da nema više tolerancije, onda nema. Ja sam tu ustala i karakter sam pogazila, okej, ja sam pogrešila. Ne mogu više, da li me kapirate vi?! Nema potrebe ni za čim. Ti znaš kako smo ti i ja pričale i kako je bilo - odbrusila je Aleks.
Ima da stavim tetovažu da se setim sa kakvim sam ološem bila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.