AKTUELNO

Žestoko!

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređike Stefan Karić. Njegovi prvi gosti su MC Aleks i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da se svađam, ako možemo lepo da pričamo - rekča je Jovana.
Ja sam došla da se zahvalim na pozivu, ali ja ne želim da komentarišem ovaj odnos - poručila je MC Aleks.
Ona je sada u fazi pranja. Ja radim stvari kao Anđela Mateji i ona je u teoriji zavere - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Složile smo se za te stvari, da ako se nešto desi napolju. Primetila sam da je gušim, rekla mi je da nije htela to da kaže. Jasnije mi je, nije htela da mi kaže, da ne bi pokvarila sve pred nastup na "Zadrugoviziji". Ja zagrlim mene, ona nju... Zabranjeno je nešto, da se ne bi komentarisalo, da ne bude da se muvamo. Osetim potrebu za malo neke nežnosti, jer sam svesna da sam ja to prihvatila. Meni nije bilo jasno kako sve odjednom. Rekla mi je da je u teoriji zavere i ja sam je pitala da li ona ne veruje da je ja volim. Ko bi pristao da ostane u odnosu 10 meseci, pa da napolu može da bude u vezi, a i ne mora. Izbegla sam sve na pitanjima, kad je bila situacija i Dušanov rođendan, ona nije bila tu , pa mi je prišla. Plakala sam ceo dan, držala me je za ruku i tešila. Sutra je došla i rekla mi je da ne bude opet da se držimo za ruke, ispalo je meni u mojoj glavi, kao da mi prebacuje. Nisam nastavila da je mazim, a sad mi je jasno. Ako ja sve ispoštujem, ništa nisam napravila, svađu, ljubomornu scenu - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja emocija je jača, nego kad sam biča sa Sanjom, kunem ti se. Ja ne mogu da verujem da ona sumnja u mene. Zavolela sma nju kao prijatelja, lepo ,i je da pričam sa njom, ja znam kako ona diše. Ja znam sve o njenom detinjstvu, vodim računa o njenom porodici, ja se pojedem kad je izdam, jer mislim da to može da uspe. Danas sam joj prišla jer znam da ima mali budžet i deli hranu sa Nevenom. Mislila sam da ona neće da uzme hranu zbog inata i lažne nade. Sanja je bila sa Anđelom i Carom, pa sam je tešila i bila uz nju. Mislim da je sve ovo iskoristila samo da bi se odvojila od mene i izašla bez mene, ona ne bi podnela taj pritisak. Ona nije čovek koji je bi sa mnom bila u tajnoj vezi - nastavila je Tomićeva.
Kad se posvađate, ti je izadaš. Da li sr kaješ? - pitao je Karić.
Naravno. Ja sam nervozna i u nervozi jojkažem, eto rekla sam. Ona kad ustane, potvrdi i krene da se pere, onda ispadne da me je lagala kad smo pričale tajno. Sad je nevažno, kad više nismo u odnosu. Ja ispadam, izdajica, folirant i psohopata. Mi nemamo problem, mi se ne vrađamo kao ovi parovi. Ja imam 32 godine, ma sve načine sam dokazala da je poštujem. Ona je u strahu, ne smem da je češkam, a žudim za njom i nije mi dobro. Meni dođe da je poljubim, a ona se naljuti - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.