AKTUELNO

Žestoko!

U toku je radio emsija Amnezija. Današnja gošća Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša bila je MC Aleks, koja je razgovarala o njenom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom:

Jasno je meni šta ljudi misle, ali sa moje tačke glediša je normalno: Stigla je čestitka za Jovanu, moja majka je poslala parfem za Jovanu koji sam ja naručila. U toj čestitici je pisalo da budemo još bolje i ona je naglasila prijateljstvo, a onda je došao moj rođendan gde se Jovana nije pomenula, i meni je to bilo jako čudno. Mene je to jako poremetilo, ja sam jako vezana za porodicu - rekla je Aleks.
Meni nije jasno što je tebe to poremetilo, ako vidiš da smo se Dalila i ja i dalje zajedno, i pored osude i pretnje svih - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalniji je vaš odnos, ovde su dve devojke. Ja ne znam koja je emocija ovde, da li je ljubavna, ili prijateljska. Ja sam rekla i da se desi da veza bi bila tajna, ali napolju, ali to svakako ne bi bilo okejk. Da kažemo da je Jovana, Jovan, to bi bilo jako teško posle svega što se desilo. Nema tu poverenja i svega - rekla je Aleks.
Ona je bila u jako lošem stanju, ja želim da popričam sa njom. Ali moram da joj dam vremena - rekla je Aleks, kada je Matora ušla u emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže da bi probala, a ovamo da bi bilo tajno. Ja se suzdržavam zbog nje i njen porodice. Ja sam se borila za to, a ona je meni rekla da nema želju da me poljubi napolju. Znali smo mi da nas porodica neće podržati. Znam ja šta je njoj u glavu, ona nema želju da četiri meseca da se pomazi sa mnom. Mani ne bi bilo normalno da gledam nekoga kako se raspada a da budem toliko hladna - rekla je Matora.
Ja nailazim na totalno nerazumevanje ljudi, jako si bezobrazna - rekla je Aleks.
Nemoj da pričaš o meni, nemoj da govoriš da ćeš da ćeš da pričaš sa mnom - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje ti komplekse imaš, ti nisi normalna - vikala je Aleks.
Ma šta ti hoćeš od mene više, šta imaš da pričaš sa mnom, ne gledaj me više - rekla je Matora
Neću da te gledam - rekla je Aleks.
Ma nosi se, ti si mene iskorišćavala, uništila si me, šutiraš me, go*no jedno - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam poštovala ovu devojku, a sada više nemam snage da pokupšavam da joj dam snage da me razume, a ona mene da vređa, ona ima komplekse, ona je bolesna to mora da leči. Ja neću da se mirim sa tobom, odustajem, ko može sebi da dozvoli da se folira osam meseci. Ona mene toliko uvredi, omalovažava, i kakva budućnost, kako da budem sa takvom osobom - plakala je Aleks.
Čime te ja ponižavam samo se pereš od mene i sisaš ku*ac - vikala je Matora i napadala Aleks koja je napustila emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.