AKTUELNO

Brutalno iskreni!

U toku je emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem, a u nastavku sledi i Pretres nedelje. Voditelj se obratio Anđeli Đuričić kako bi prokomentarisala odnose Dalile Dragojević sa bivšim i potencijalnim dečkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sada, ovo što je radila Dalila radila sa Carem i pravdala mu se, zapravo nije bila iskrena? - pitao je voditelj.
Misliš na ovo kada se vratila Filipu? - pitala je Anđela.
To je bilo ludilo mozga šta je sve pričala. Pričala mi je i za lisice, da joj je najveće greška što nije one lisice sačuvala što su nas spojile, pa se setila onog ljubljenja od 4 sata... - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Prve me pljuju pa me vole, tako je i moj bivši muž uradio - dobacila je Dalila.
Dalila je neko ko je generalno manipulator, takva je, to je njena moć koju ima u sebi. Nekad je to dobro a nekada i loše, ona ima taj šarm. Mislim da ona ima zaista jaku emociju, ali je svesna da nema perpektive i da se svesno sklanja - govorila je Anđela.
Poenta je, da ovo što se desilo meni, moglo se desiti bilo kome. Samo je pitanje ko je prvi naleteo na udicu. Kao što je sada Anđelo naleteo... Ona je bre fabrička greška, umesto da sada bude srećna i bude mu zahvalna na svemu ona čačka mene, Dejana, Mensura, ma nek ide u ku*ac - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos je ispričana priča... Da sam je voleo, voleo sam je - nastavio je Car.
Ma koga si ti voleo - nervirala se Dalila.
Ona je ludo zaljubljena u njega ali se sklanja jer zna da nikada neće biti sa njim normalna - dodala je Anđela.
Jao, Filip ronda ovde - nervirala se Dalila koja je stajala ispred pušionice.
Ma beži tamo ku*vetino jedna, šta si došla za mnom - odbrusio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, mnogi kažu da ćutiš - rekao je voditelj.
Ima istine, ako sa nekim pričam iskreno i otvoreno, to je Anđelo i ja mu verujem. Mislim da ona nije zaljubljena, ali da joj prija to da bude poželjna i da joj neko pruža pažnju, to da. Mislim da se osvestila kada je videla Ljubinu čestitku. Anđelo nije takav, da može da podnese da ona sutra izađe, ode na bazen, da sija i blista. Njemu ovde radi racio bolje nego bilo kome... Svestan je svega, zna da ne može da podnese još jednu grešku, ali ona čim mu se nasmejala on je popustio. Ja znam šta misli njegova mama, njegova sestra, tačno znam ko bi šta rekao... Malo pre mi je rekao 'sve si u pravu, ali meni je žao'. Smatram da Anđelo nije neko ko može da se izbori sa celom pričom, ne vodi se više onim osećajem iz stomaka nego iz srca... Verovatno će on da e upusti u nešto, ali je još verovatnije da će biti u problemu. Dalila ne može tek tako da izbriše emociju prema Caru, ali joj prija sve ovo sa Anđelom. Ja ne lažem ni jednu ni drugu stranu, ali sam bliža sa Anđelom trenutno. Što se tiče Dalile, ne verujem ni u šta što kaže, ne znam više šta može da se desi. Mislim da dok god je ona ovde, priča sa Filipom ne može da stane... Anđela generalno razumem, a za nju nemam snage - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam rekao da sam zaljubljen, a nije ni ona rekla to nikada. Mnogi gledaju na rijaliti kao blud, razvrat i nemoral, a ja mislim da je rijaliti online nastava o realnom životu i međusobnim odnosima. U rijalitiju naučite kad, šta, kako i sa kim. Rekao sam i Dalili malo pre da je ovo jedna velika škola i da će upravo to da nauči. Ona neće biti neko ko neće znati da čemu je kada je naš odnos u pitanju. Držim se stava razuma, uvek će znati kako stoje stvari kada sam ja u pitanju. Mi se za sada družimo i tako ćemo raditi dok nam prija. Mi se muvamo, flertujemo ali nisam rekao da će biti nešto od toga. Mislim da u nju čovek može da ima poverenja ukoliko je i dalje drže emocije, jer samo kada je čista i kada voli onda je lojalna... - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš to a ona je imala se*s sa čovekom, prema kome nema emocije? (intiman odnos sa Carem) - pitao je Milan.
Nisam rekla nikada da nemam emocije, nego da nemamo blistavu budućnost i da se povlačim - dodala je Dalila.
Nije tačno, rekla je da je videla neke stvari, da joj se emocija smanjila, da nije to to - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.