AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U toku su "Pitanja gledalaca" koja su se i ovog popodneva nastavila, voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon mnogih pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno koje je bilo za Anđela Rankovića.

"Priznao si Matoroj da si sa Sanjom bio iz osvete, a koga lažeš kada su svi videli koliko ti se svidela?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i ja smo nakon svega govorili ko sam ja, i šta. Zbunio sam se, mislio sam da se misli da sam se ja Sanji osvetio. Govorio sam kada sam ušao u odnos sa Sanjom, pa brzo izašao. Govorio sam da mi nedostaje pažnja, da mi sve to fali... Ja sam rekao Matoroj da sam siguran da i u meni postoji ono što smo pričali o egu, sujeti... Ne znam ja da li je ona slagala, a ja kažem da sam sa njom razgovarao i da tako mislim. Da nije bila onakva prema meni, siguran sam da bih možda imao još veću kočnicu, toleranicju. Sada mogu da kažem da je to sigurno od svega onog nekih 10 posto u meni, i da nikom ništa niko ne bi uradio iz inata - rekao je Anđelo.
Ja smatram da je to...- počela je Matora.
Između mene i Sanje je bilo hemije i strasti, toga najviše - dodao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

To je tako. Kada je bio Tomović u pitanju na primer, on je znao šta će najviše da me boli, pa je udarao tamo. Ja sam žensko, imam muške komplekse, možda bih i ja uradila isto kao i Anđelo. Nas dvoje smo pričali, i jedno drugom nismo rekli izvini. Ne mogu da mu sto posto verujem, jer ne bi bilo normalno, zamalo nisam umrla ovde. Lagala bih te kada bih rekla da nemam nekih 30 posto u glavi. On meni prija, zbližilo nas je to, ali da kažem da mu sto posto verujem i da je iskreno, ne mogu to da kažem. Znaš koliko puta mi pričamo, i uvek se vratimo na tu temu, i bude krivo oboma. Spojila nas je Sanja - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se ono dešavalo sa Matorom, ja sam se družio sa Vladom, i on mi je rekao da ne bi trunke čekao, nego da bi me sada smuvao, a ja to nisam hteo - dodao je Anđelo.
Jedina razlika između Cara i Anđela je ta što je Anđelo bio moj prijatelj pre toga svega. Ja Anđela ipak smatram sebi bližim - dodala je Matora.
Ja ne mislim da je to bila osveta, jer ja znam kakav odnos smo mi imali pre ulaska u vezu. Imali smo zdrav odnos, i znam koliko je bio pažljiv, dobar, koliko me savetovao, kudio, ja mislim da je postojala hemija od ranije - rekla je Sanja.
Nema to veze da l' te je*ao, šutnuo ili... Bio je deo osvete - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga