AKTUELNO

Zadrugari brutalno iskreni!

Nominacije i dalje traju, a zadrugari večeras biraju između Milice Veselinović i Frana Pujasa i komentarišu ih:

Mene je povredilo što je Fran pokušao da me uvredi, a družimo se. Mislim da jeste perfidan, ali je isto tako jako inteligentan, u super smo odnosima od prvog dana. Da se osvrnem na Milicu, od prvog dana sam podržavala njihovu vezu, ali sada vidim nešto sasvim drugačije, konstantno imate probleme, ne znam da li je to zato što previše vremena provodite zajedno. Ona se stvarno u rijalitiju predstavlja kao Mensurova devojka, jako mi je draga, gledam je kao devojčicu. Mislim da je zanimljiva, a sad se sve počelo gasiti, kao da su počeli da se guše, ne znam šta je. Moraću nju da pošaljem u izolaciju - odlučila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je prema meni super, ne zanima me to što se dešavalo napolju. Ona je jedina osoba koja me nikada nije izdala i prodala, ja to cenim. Fran i ja smo imali opkladu, mislim da ću izgubiti opkladu, za mene je sada on gotivan, mio i drag. Jedino što ti zameram jeste što si namazan, to me nervira, ali si mi generalno okej. Milicu ću sačuvati - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Frana, stvarno sam ga zgotivila, zbližili smo se i pomogao mi je u par situacija. O Milici nemam loše mišljenje, iako je nekada ispala dvolična prema meni, kada je Mensur u pitanju. Ja sam stvarno za njihovu ljubav, svaka bi devojka želela takvog momka pored sebe. Sačuvaću Frana - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga