AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Upravo je počela emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, koji je nikad spremniji da zadrugare ogoli do koske i raskrinka sva dešavanja nakon sinoćne turbulentne noći.

Prvo pitanje, voditelj je pročitao za Lazara Čolića Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak si pokazao da si pametan, noćas su pale maske, jasno je koga Miljana voli, pusti je da uživa sa Bebicom - glasilo je pitanje.
Slažem se u potpunosti, sinoć se sve videlo i zaista ne treba više da imamo bilo kakvu komunikaciju. Ako žena koja u ponedeljak dira mene za polni organ, a naredni dan nekog drugog, bude bolje plasirana od mene, ne znam šta bih rekao. Pala je maska o toj kosmičkoj ljubavi, mislim da je sve jasno. Iskreno joj želim sve najbolje, sinoć sam dobio motiv da se takmičim. Jeste mi bilo glupo i čudno jer ste bili svedoci šta je bilo između nas, ali to govori o njoj... Ništa bolje za mene nije moglo da se desi, a to je da se rastanemo - odgovorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa jedne strane je Zola u pravu, a sa druge je sve očekivano. Zola je već ovo doživeo, više puta je plakala njemu i molila ga za pomirenje, a onda opet sa Bebicom. Na kraju je i dobila Zolu, on joj je dao ultimatum, što je i normalno sa njegove strane, ali je ona ponovo izigrala njegovo poverenje. Miljana je emotivno nestabilna, ali čim ovo radi ne verujem da je baš tako - dodao je Car.
Ona nije mogla da prihvati moje odbijanje pa je prešla na drugog, a mislim da treba da vodi računa ko će to da gleda napolju. Mene baš briga jer ja nemam ni ženu ni decu, sasvim mi je svejedno - rekao je Zola.
Njoj su praštali obojica, ali mislim da Zola nakon svega više nema potrebe da se provlači sa njom u bilo kojoj priči - prokomentarisao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.