AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bivzi zadrugar koji se kroz najgledaniji rijaliti na ovim prostorima proslavio kroz turbulentnu ljubavnu romansu sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, nedavno je uplovio u muzičke vode i snimio svoju prvu pesmu. Dakle, Lazar Čolić Zola je pored rijalitija i didžejinga, sada i pevač.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

O njegovom odnosu sa Miljanom mnogo se priča i piše. Mnogi nagađaju da je par ponovo u ljubavi nakon njenog napuštanja ''Zadruge 4'', međutim Lazar Čolić Zola je sada u iskrenom razgovoru za Pink.rs otkrio kako stoje stvari:

Apsolutno nikakav kontakt trenutno nemam sa njom, nakon izlaska njenog iz rijalitija našao sam se tu da joj izađem u susret za smeštaj. Bila je par dana u blizini gde sam i ja stanovao. Imao sam tu ponovo nekih problema sa njom i otišao za Bosnu. Nakon toga sam čuo da je došla u Derventu, apsolutno me ne zanima ni gde je ni kod koga je jer sam se uvjerio da mi ta devojka zaista želi zlo, pokušala je na patetiku da mi ponovo priđe i zagorča život, ali ovog puta joj to neću dozvoliti. Imao sam mnogo problema i dešavanja u ovih nekoliko dana i ne sumnjam da će ih i dalje biti, ali izboriću se jer mnogo mi je lakše funkcionisati sa ljudima za koje znam šta mi misle, nego sa ovima za koje ne znam. Niti sam se našao sa njom, niti želim da se nalazim niti hoću da imam bilo kakve veze sa tim - priča Zola, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Želim joj sve najbolje samo što dalje od mene jer očigledno sa njom je nemoguće imati normalan i korektan odnos drugarski bez incidenata. Kod mene ona nema šta da traži u kući, kao što ne tražim ni ja kod njenih. Slušam svakakve priče i laži pojedinih osoba, ali doći će vreme kada ću možda i ja dobiti priliku da ispričam svoju stranu priče. Ne kažem da je TV mesto gde se govori samo istina, ali mi neće nikada biti jasni oni koji se služe netačnim dezinformacijama i iste komentarišu bez ograđivanja da se možda radi i o lažima ili su neke stvari totalno okrenute - zaključio je Lazar Čolić Zola u iskrenom razgovoru za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Lazar Čolić Zola