AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Milica Veselinović je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića, ona je otvorila dušu o burnoj ljubavi sa Mensurom Ajdarpašićem, svojoj ljutoj suparnici Mini Vrbaški ali i brutalnim svađama kao i agresiji među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si - pitao je voditelj.
Dobro sam, trenutno smo Mensur i ja u mirnoj fazi. Ja ga volim i srećan sam. Kada imamo svađa ja sam besna, ali kada pogledaš u odnosu, ja sam srećna... Verujem da moja majka nema lepo mišljenje o našoj vezi... Za svađe Mensura i mene sam ja kriva, stalno je neki pritisak, mene ne interesuje ko će šta da kaže. Tenzija je velika, ne mogu više ove ljude da podnesem, razvlače se kao sline. Svi su mi postali odroni, jedva čekam da se sklonim od ovih ljudi. Samu sebe ću da savetujem, pa, makar udarila glavom u zid - počela je priču Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili su klipovi, Anđela i ja smo pričali, jako je smirena i volim da pričam sa njom. Ja sam bila u sličnoj situaciji sa Anom, dok je ona sa Minom. Ove priče da je medicinska sestra to kući, ko veruje veruje. Ja sam rekla videćemo i eto posle pet dana vizita, završila je u krevetu sa Matejom, nije se promenila - rekla je Milica.
Ona je takva, navikla je na takav slobodniji život. Ona se pretstavila onako kako Mesnur voli, sa tom pričom je došla i naravno kao medicinska sestra... Devojke treba da se ugledaju na mene, a ne na nju. Ja nemam prošlosti kakvu ona ima. Ja jesam Mensura udarila ali to ne treba da gleda niko. Ja imam završenu srednju školu, ona nema ni to. Bolje da čisti ulicu nego da raširi noge. Ja sam više za metlu nego za ulicu... - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam oštar jezik i znam da odgovorim i sve. Ja sam videla na klipovima da on nju nije gledao, stavio je kapuljaču i ispoštovao je mene. Na Zadrugoviziji takođe nisu pričali - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.