AKTUELNO

Podeljena mišljenja zadrugara!

U toku su "Nominacije".  Zadrugari biraju između Dalile i Dejana Dragojevića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Saletu Luksu.

Ja sam dobar sa njima od prvog dana, mislim da Dalila nema nikakve emocije prema Dejanu, sve je to fejk i na mišiće. Došla je da pokaže svoju dominaciju, kao kad je bila sa Carem i rekla nemoj da ga uhvatim za ruku i odvedem na žurku. Dejan tu nema šta da traži po meni, vraća se na staro, iste pozicije, isto se sprema. Ona je u faci smorena, svakih 15 sekundi dođe do ozbiljen rasprave. Dejan sa druge straneje takav, kad sam imao konflikt sa Viki on me je uhvatio, nikad to neću zaboraviti. Dok je imao podršku od prijatelja, bio je drugačiji, bio je nasmejan. Danas mi je rekao da bi voleo da počne da trenira, javi mu se želja, a Dalila ga tad ugasi. To je fejk, to će da pukne i tek će da bude veliki problem. Svaki dan pričam o njim, mislim da je sve na mišiće, nema strasti i ljubavi. Ona će tek da nastavi svoj život i tek sad počinje da živi, mislim da bi i on trebao. On je njen fanatik, šta je to toliko? Ostavljam Dalilu - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je nominovao je Milan Janković Čorba.

Krenuću od Dalile, sve ono što je uradila ne gotivim, ne znam ni ko bi mogao. Treba da se oprosti, vrt nam mozgove, ispadamo kontradiktorni. Ne znam kako Dalila galopira i ponosno hoda, neverovatno, oduševljen sam. Kad je rekla da ne bi dozvolila da Dejana neko povredi, mislim da ga je ona najviše povredila emotivno. Što se tiče Dejana, nikad ga nisam savetovao, pozitivan lik, imamo zajedničke teme, zajedničkog neprijatelja. Meni je drago kad mogu da ga nasmejem, adekvatan sa vet ne znam ko može da mu da. Jako je povređen, jako je nesrećan, ispalo je da Dalila plaća račune, a on igra soni. Ja Dejanu želim sve najbolje, šta god da narod misli i da misle zadrugari, ja mu želim da nađe svoj pravi put, Dalila u izolaciju - pričao je Čorba.
Ja osetim da on mene ne gotivi nema potrebe da on mene ne gotivi. Uzalud je i dobar dan, kad ja osetim da to nije to. Ovo prema Dejanu nije iskreno, upravo je taj zajednički neprijatelj - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga