AKTUELNO

Podeljena mišljenja.

U toku su nominacije, a red da nominuje između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, je bio na Nenada Lazića Necu.

Maja je meni draga, sa njom stalno pričam o problemima. Ne znam šta da joj kažem, ona ide svojom glavom. Žao mi je kad vidim da plače, zavoleo sam je. Janjuš i ja smo se dogovorili da idemo na ravaku, volim i njega. Teško mi je da odlučim, ali ostavljam Maju, znam da on neće da se ljuti - govorio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih, sve smo rekli, ali uvek može da se priča iznova i iznova. Mislim da takva ljubav koja je počela na takvim osnovama, završava se. Neki ponos im ne da da budu normalni. Verujem da će biti zajedno opet nekad, ali ne ovde. Smatram da oni trebaju da krenu dalje, ali ja nisam ništa bolja, pa ko sam da pričam. Ona nije dobro, ima strah od bilo kog muškarca, mislim da je gluposti napravila iz nepoverenja prema muškarcima. Mislim da moraš da se sabereš. Sa Janjušem imam super odnos, ovaj put ću njega poslati - rekla je Milica.
Sa Janjušem imam super odnos, sviđa mi se njegov humor i ironija. Maja je dobar čovek, ali kad je besna, ona je sama po sebi destruktivna. Često pokazuje da je ovo sve boli. Poslaću Maju - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga