AKTUELNO

Imaju podeljena mišljenja.

Zadrugari i dalje komentarišu mogućnost da je Sanja Stanković u drugom stanju sa Filipom Carem:

Ja Sanji Stanković ne želim ništa loše i saosećam sa njom, samo mi je bilo lakše da se sprdam na tu temu, ali je skroz razumem. Mene je Car zvao da me pita šta da pričam sa Sanjom, nisam mislila da joj se rodi dete sa defektom, nego sam se šalila zbog Filipa, koji kocka, pije - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam degenerično ponašanje, znaju ljudi da se ja ne ljutim. Što se toga tiče, ja mislim da nije aludirala na mene i da nije bilo zlonamerno. Matora, Mina, Filip i Sanja su poslednje osobe koje se trebaju sprdati na tu temu, Matora se verovatno kontroliše da ne pokaže svoju tugu zbog ovoga. Ni Mina ne bi trebalo da prevrće očima ili se sprda na taj račun - pojasnio je Car.
Neka se bilo ko stavi u moju situaciju, najjače da mi je sad ovo top posle Anđela i svega! Nikada posle Sanje nisam osetila neku emociju. Ovo nisam mogla da sanjam u životu, sad znam da joj je neko 2 puta gurnuo ku*ac i sad ima dete, a ja sam želela dete sa njom! Ja znam da bi Sanja najviše volela da ima dete, ali kad je vidim ovakvu, osećam empatiju - nastavljala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo sam se potresla, znate da sam tri puta ovo uradila, oduzela sam se sad. Jedine dve stvari zbog kojih se kajem jeste to što sam otišla na prvu kiretažu, Željka sam zadržala, jer sam prvi put ostala trudna, onda sam zatrudnela sa onim manipulatorom (Zolom), govorim Sanji zbog čega se kajem. Da vratim vreme, nikada ne bih otišla na kiretažu, ne znate vi šta je to za psihu. Sanji bih preporučila da rodi dete, iako znam da bi joj moja majka potpuno nešto drugo rekla. Moja majka bi joj rekla da ide na kiretažu, jer nije obostrana ljubav, ali ja mislim da će se ceo život kajati zbog toga, ako odluči da ode na kiretažu. Ne sviđa mi se to što Car govori kako će ga majka ubiti - govorila je Miljana.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga