AKTUELNO

Sve karte na sto!

Ivan Radosavljević Beli je upravo napustio Belu kuću, a sada je vreme je da počne "Mićina igra istine". On je prvo pitanje postavio Saletu glumcu:

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mišljnje o Mikiju, Caru i Banetu - glasilo je pitanje.
Car je dete zarobljen u telu čoveku, imali smo neko pljuvanje, drag mi je, vređali smo se mi ali ima dobru dušu. Za Baneta Čolaka mi je rekao Miki, kaže dobro mesi hleb ovo ono, ja na njega ne mogu da se naljutim. Miki može da kaže šta hoće na njega se nikada neću naljutiti - odgovorio je glumac.
Da li smatraš da je glumac bio iskren - glasilo je pitanje za Anu Spasojević.
Smatram da nije bio iskren, nema mu*a da kaže svoje mišljenje, dvoličan je - odgovorila je Ana.
Šta se desilo to sa Mihićem - pitao je Mića ponovo Anu.
Ušao je u raspravu sa Martinom i Đoletom, on se okrenuo prema meni kaže nešto kao ku*vetina i to, iskulirala sam se da mu ne iskrivim vilicu, nije on imao sa mnom okršaj - ispričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena, kakvi su odnosi tebe i Matore - pitao je Mića.
Super, odlične - odgovorila je Nevena.
Glumac je shvatio gde je i šta je, vozi i on neku njihovu igru, ja sam rekao šta meni smeta kod njega, on misli da može u nekim situacijama da me namagarči. Smeta mi to što se dodvorava ljudima koji mu ništa nisu dali, a nama koji mu dajemo ništa nam nikada nije dao - rekao je Karić.
Polako, tek smo dva ipo meseca ovde - branio se glumac.
Kaže on meni je li imaš toalet papir, ja mu kažem imaš tamo, a pored toga kutija jedna, i on meni kaže odakle mi to, posle dolazi i kaže pao mi šećer i uzima mi snikers koji je bio jedini - ispričao je Miki kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.