AKTUELNO

Sve karte na sto!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević započeo je sledeću temu i podigao Marka Osmakčića i Viktoriju Mitrović.

Miljana, šta imaš protiv Marka? - pitao je Milan.
Nije joj do kolena, što se tiče odnosa. Vređa starijeg čoveka, nasrće, sav ženski rod ponižava. Ako nije zaljubljenost nema potrebe da se blamira i da ima se*ualne odnose. Kako se osežaš kad tvoj momak napadne Lepog Miću, a nisi takva devojka. Rekla sam ako nisi zaljubljena, nemoj da dozovljavaš sebi - rekla je Miljana.
Miljana prmeni mišljenje kako vetar duva. Ona zna da je više ne šljivim ni dva posto. Da sam ja nju masirao zadnja dva dana, znaš kako bi me hvalila. Ja sam i Đedoviću rekao, kako u zadnje vreme, kad god neko priča i kad se ne radi o meni ja analiziram čoveka - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ste se izimirili? - pitao je Milan Milošević.
Meni je brutalno, danas cvetam, ljubim je svake sekunde. Ova gospođa na nju ima uticaj.
Povredliš li je, ja ću ti se krvi napiti, a do tad nemam ništa protiv - ubacila se Sandra.
Ja sam ispravan, potrudio sam se, ne flertujem - rekao je Marko.
Što se tiče Miljane ona je meni danas rekla u pušionici, nije mi bitno u kakvim je odnosima sa drugim ljudima. Pretreaš u psovanju, ponižavanju, nemaš poštovanje prema ljudima. Nema veze što imamo sukob mišljenja, ja se ne obazirem, mi ovde nismo kao jedinka. Što se naše veze tiče jeste lepo i ima simpatija, ne znam da li mogu da definišem kao zaljubljenost. Kad smo ušli u odnos on je mene non stop cmakao, ali meni to ne odgovara nekad. Nisam ja neko ko će samo da sedi sa njim, niti je to prirodno. - pričala je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam stigao da joj kažem u četri oko, u vezi se*ualnih odnosa... Nije ona prvo što to kaže, možda je i Sandra na finjaka spomenula... Ovo šo kaže da nemam poverenje i da hoće da testira, a prvih pet dana je išlo sve kao med i melko. Već je počelo uticanje ko će kako da gleda. Tara je dala dobronameran savet, da ne bude vulgarno. Počela je već ići u krajnost, jer ima uticaj - nastavio je on.
Ja kažem samo da je ružno da u sred bela danan na krevetu radimo. Meni je neprijatno da sedim na krevetu i da me neko hvata. Meni je preterano što on ispoljava tu strast prema meni u sred bela dana. Nije isto imati se?s u kupati i u krevetu - pričala je Viki.
Ona opet objašanjava, kao da ja ne znam šta je vulgarno, a šta nije. Ja čekam već šest dana - dodao je Marko.
Ne pričam o se*u - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga