AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

U toku je emsija "Pitanja novinara", a nakon što su Dalila i Dejan Dragojević imali svoje izlaganje o celukupnoj situaicji koja se desila, on je psotavio pitanje i Filipu Caru.

Nisam još doživeo da neko raskine brak, pa da sa novim partnerom živi pod istim krovom. Ja sam lud i nenormalan, za neke stvri nemam razumevanja. Zaboravim ja koliko stvari zasmeta. Meni je danas smetalo što je ona navela Dejana da je perfidan. Meni takve stvari smetaju,kome dokazuješ? Narodu? - govorio je Car.
Je l' si svestan da Dejan ima pravo i da će namerno svojim izjava težiti da pecne Dalilu i da je podseti na nešto što su imali? - pitao je Darko Tanasijević.
Bojim se samo onoga što će dolaziti sa vremenom. Šta će biti ako Dejan nađe devojku, pa se ona digne i krene da se sladi. Imam osećaj da u svojim izlaganjima ograničava Dejana, a u momentima ga pogura. Uhvatim se u momentu da pomislim u šta sam se uvalio. Odme u neki svest sa strane gde mi je stvarno super sa njom. Znam da ćemo se posvađati u emsiji, pod pritiskom smo - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Istakao si da Dejan zna da te pecne i da te provuče kroz izlaganje, koje su to situacije? - pitao je Darko Tanasijević.
To je dlaka u jajateu. Koliko god da je on mlađi od mene, puno je zreliji. Bio je u braku pet godina, možda je živeo normlaniji život, obrazovaniji je. Da sam na njegovom mestu ne znam da li bi nasrnuo ili vređao. Ja njega posmatram, nekad nam se pogled susretne. Vidim da je momak iz dana u dan sve bolje. Život je sam po sebi tužna priča. Svestan je nekih stvari, ljudi se pomire i sa gorim stvarima. Vidim da je jači, u njegovom glasu, poretu. Vidim da se nosi bolje nego ja. Ja bi trebao da stanem iza Dalile, stvorim stres i muku, vezano i za mene i za njega. Nebih rekao da je meni teže, nego sam ja u glavi nestabilniji, nego što je on, kome se dešava puno gora situaicja - objasnio je Car.
Kad si komentarisao Dejanove slomove rekao si da ti je čudno da je on toliko vezan i da ne može na drugi način da reaguje, a da se tako lako odrekao majke i porodice. Kako to komentarišeš? - upitao je Darko.
Video sam da to nije tema koju rado komentariše, verovatno jer je pričao 600 puta. On i ja smo imali korektan odnos dok đavo nije odneo šalu. Uvek me je to zanimalo kako bih se ja odrekao njih. Možda su postupci moje majke i sestre bili puni ljubavi, pa u sovjoj glavi to ne mogu da opsorbujem. Možda se njemu događala drugačija situaicja, o kojoj ja ne mogu da govorim. On mi je delovao, ako uvidi ovu situaciju da on to završava po kratkom postupku i da je to za njega rez životni. Ako je napravio takav rez prema nekome ko mu je dao život... Oept je možda baš zbog toga zavoleo Dalilu, ova situacija je za raspravljanje, da čovek priča ceo život, svakom odgovoru dolaze tri tačke na kraju. Sve što me pitašizgleda mi kao medalja sa dve strane. Razumem nju, njega i sebe, a opet ne razumem ni jedno od nas troje - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga