AKTUELNO

Novi sukobi u kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali video Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović, koji u dvorištu ogovaraju Marijanu Zonjić.

Milan je dao reč Marijani Zonjić.

Za mene su oni vazduh, nebitni su mi skroz, posle onoga što me je isprovocirala da se onako ponižavam, nemam više ništa sa njima. Ništa me ne zanima - rekla je Marijana.
Meni devojka, koja je imala dva intimna odnosa, sve ono što je pokazala, oni misle da su je ljudi zaboravili jer nije bila dve godine u rijalitiju. Ne može ona meni ništa da kaže. Naš sukob nijew zbog Marka, videli ste da sam se ja čak i smejala. Ona kad je rekla "ajde prostitutko, videćeš ti moje drugare", ja sam shvatila da mi preti ili da će da me je*u ili da me biju - govorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je apsolutna laž, ne bih da komentarišem. Ako će svi da me osuđuju zbog onoga što sam uradila, i da mi to kače stalno na vrat, neka samo izvolite. Ovo što ona priča nema veze sa vezom. Ja sam se sa tom situacijom baš izblamirala, iako nemam dete, grozno mi je. Oni su za mene vazduh, oni ako će da komentarišu neka, to govori o njima - rekla je Marijana.
Kad sam ulazila ja gotovo nisam ni znala ko je ova devojka. Ja sve što sam rekla o sebi rekla sam odmah da me neko ne bi preduhitrio, ali o njoj se sve zna, nemojte. Ne može ona meni ništa da kaže - dodala je Viktorija.
Ne lupetaj, za mene svi znaju šta i kako, jer ja< na svoje svirke idem sa bendom ili je brat sa mnom. Ne možeš ti mene da spustiš da bi digla sebe, radi šta hoćeš ne zanima me - vikala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je htela da kaže sa tom pretnjom ja ne znam, ali evo da svi znaju sada i ti i tvoji prijatelji možete da mi popu*ite ku*ac da znate! - vikala je Viki.
Ja nisam pretila, ne lupetaj gluposti, to sve lažeš - odbrusila je Marijana.
Svi znamo sa kime se ti družiš, sa klošarima i prostitutkama, to je svima jasno - nastavila je Viki.
Ja se družim sa gospođetinama, dametinama, pzdravljam ih sada i nadam se da ću ih videti za Novu godinu! Ja nikada ne bih imala poverenja u nju, zamislite da ostavite dečka sa njom nasamo - govorila je Marijana.
Ti koja svojoj drugarici skineš dečka i muvaš, nemoj molim te govoriš ništa, samo da te podsetim na Maju Marinković. Da li sam se ja skilanjala kada si ti bila sa Markom? - vikala je Viki.
Do juče je taj dečko pričao sve najlepše o meni i onda samo kanal kanal kanal - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga