AKTUELNO

Novi sukobi!

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić. Zadrugari komentarišu odnos Dejana i Dalile Dragojević , a voditeljka je dala reč Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Daliline iskrenosti, svaka čast. Ne slažem se da je njoj teže, mislim da im je podjednako teško. Rekla mi je da je nervira ta njegova faca, tera je na aresiju jer ona to ne može da shvati. Ali mora da ga razume, jer njemu stvarno nije dobro. Mislim da se njegov svet totalno raspada i mislim da on oseća da je gubi. Negde sam naučila da su razvod, selidba i smrtni slučaj isti nivo stresa. Mislim da njegova ne reakcija govori mnogo više od reakcije. On samo neće da daje na važnosti jer mu je tako lakše, misli da je ovo prolazno, ali neće još dugo moći da trpi. Pući će jednog dana, polomiće sve ili će vikati ovde na jude bez razloga - govorila je Sandra.
Sve što mislim ja kažem, samo biram reči da mi sutra ne bi prebacili to. Oni mi ispiraju mozak ovde o njoj a ja nju najbolje poznajem - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitam te kao ženu, nije bitno ko je kriv. imaš dva muškarca ovog tipa, šta misliš gde će otići svaka žena, na koju stranu? - navela je Šopićka.
Ona će otići tamo gde je rasterećenija i to je jasno. Mislim da ona nije ludački zaljubljena nego se tamo smeje i tamo joj je lepo, a ovde gleda tešku fazu i njegovu facu. Da se razumemo, on ima prava da bude takav - odgovorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga