AKTUELNO

Novi sukobi!

Naredno pitanje bilo je za Minu Vrbaški: Da li si se namerno približavala Filipu kada je bio sa Aleksandrom?

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja više odgovora, ja sam svesna koliko on mene voli, nju ne voli ni pet posto, to je sve što imam da kažem - rekla je Mina.
Možda se i sa tobom tako igra kao sa Aleksandrom? - pitao je Milan.
Ne igra se sigurno, voli mene - rekla je Mina nezainteresovano.
Care, šta ti kažeš na ovo, šta misliš koga tvoji simpatišu? - pitao je voditelj.
Moji ne simpatišu nikoga, ne opterećujem se uopšte nisam ni čuo šta je Mina odgovorila. Ona ima taj problem, kao i ja, kad je neko hladan prema meni kad ide dalje, ja krećem na njega. Meni je sve jasno generalno, uopšte mi se ne da pričati - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

"Zašto ti treba da pobediš, pre neko veče si promašila temu, gušila si sa retrospektivom svojih osećanja i postupaka, ubeđivala nas kako si žrtva a u to nikoga ne možeš da ubediš?" - glasilo je pitanje za Jovanu Ljubisavljević.

Ja nisam žrtva niti sam to radila. Ne smatram da sam ugušila bilo koga, svi su me generalno slušali - rekla je Jovana.
Evo opet menjaš temu, zašto treba da pobediš? - postavio je pitanje voditelj.
Iskreno, stajalo mi je na duši, uvek sam nedorečena i uvek me to guši. Treba verobatno da kažem odmah kako jeste. Zato što sam iskrena, zato što sam mnogo bolja, nego što sam ovde pokazala, tek ću se osvestiti, nisam ušla ovde da pričam šta je bilo. Uvek se trudim da objasnim, ne znam da li se ljudi prave da me ne razumeju ili me stvarno ne razumeju - nastavila je misica.
Prema kome si bila iskrena jer prema Luki nisi, prema Stefanu nisi? - pitao je Milan.
Bila sam, čim sam prestala da ga volim, ja sam ga ostavila. Sa Stefanom sam isto maksimalno iskrena. Bukvalno prema svima, svima, svima sam bila iskrena. Da nisam bila iskrena bežala bih od emocija i lagala bih. Jedino Stefanu nisam odmah rekla šta osećam jer nisam bila sigurna. Ako ništa drugo treba da pobedim jer i dalje stojim na nogama posle svega.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta, kao i raspravu Jovane i Rialde tokom reklama.

Autor: Pink.rs

#Zadruga