AKTUELNO

Smatra da je Dalila uradila pravu stvar time što je priznala da više ne voli Dejana!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojević.

Da li misliš da ćes suzama i time što je javno braniš da vratiš Dalilu? - glasilo je pitanje.
Ne i ne treba da je vratim. Volim da slušam njena izlaganja, ne treba da je vratim, niti planiram to. Da danas nije bilo onoga... To je to. A braniću je... Ja sam mogao i sad da ustanem i da je demantujem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da kažem što se tiče Dejana, ima pravo da radi šta hoće, i da daje šture i šire odgovore i da ima oscilacije. Nismo bili u njegovoj situaciji... Lako je nama da pričamo. Što se tiče braka i papira što je Mića rekao. Imaju zajedničku imovina, zna se kako to ide, sudija, potpiše. Mi smo insistirali na istini. Sve stoji, ali u mom sistemu je nemoralnije biti u braku sa nekim ako ti se ta osoba ne sviđa, a neko drugi da. Jeste da nije lepo to što ona radi. Papir će se završiti, zna se kako se razvodi. Neko će osuđivati Dalilu I Cara, neko neće, Dejan i Dalila mogu da potpišu kad hoće, to je njhova odluka. Naravno da će se razvesti napolju verovatno. Ne postoji pisano pravilo kako će neko regulisati svoj brak. Najvažnija je sloboda čoveka. Šta ako muž bije ženu, šta treba žena da čeka, papire da izađe iz braka? U mom sistemu vrednosti, ako neko nekoga ne voli i zaljubi se u drugoga, to je kao da ga bije da ostane u braku. Papir je najmanje bitan. Niti ćeš pomiriti, niti ništa. Dalila je lepo rekla da će obaviti razgovor ozbiljan sa Dejanom kad se sve završi - istakao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Razvod je trebalo da se desi pre svega ovoga - ubacio se Mensur Ajdarpašić.
Emocije ne mogu da se kontrolišu, zato dolazi do raskida. Kako nismo ostali sa prvim devojkama i momcima? Ljubav postoji, prenosi se sa jedne osobe na drugu. Svaka nova je prva i svaka nova je prava. Mensure i tebi može da se desi da se zaljubiš sutra u drugu. Jedini problem je što je javno - dodao je Miki.
Niko ne spori ljubav, ja pričam o odgovornosti - poručio je Lepi Mića.
Problem je što se ovo desilo u rijalitiju. Činjenica je da je Dejanu teško, ali činjenica je i da svaka šuša sad može da komentariše, dok se njemu život raspada. Sine, nekad deluješ kao ludak, ali onda posle razmislim, doći ćeš na svoje, bićeš srećan - istakao je Đuričić.
Moja greška je što sam sebi dozvolio da je toliko zavolim - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je iluzija, idealizacija. I Dejan neće da pljuje Dalilu, jer bi tako pljuvao po svom braku. Samo mora da shvati jednu stvar, ako neko želi da ide, neka ide. Nikoga ne možeš na silu da natereš da bude sa tobom. Da ti se napolju desilo, prešao bi lako preko toga, ali su ovi ovde što džangrizaju. Ni njima nije lako da se opuste - rekao je Miki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.