AKTUELNO

Veruje da je sve što je uradila, uradila u pravom trenutku i ne žali ni zbog čega.

Glumica Iva Ilinčić kao i mnoge njene kolege, priznaje da redovno posećuje psihoterapeuta.

- Odlazak na psihoterapiju normalna je stvar i toga čovek ne treba da se stidi. Mislim da bi apsolutno svi ljudi iz našeg društva trebalo to da čine. Idem na terapiju skoro godinu i po i super mi je. Obožavam ženu kod koje odlazim. U glumačkom poslu je to sasvim normalno. Mnoge moje kolege idu kod psihoterapeuta.

Jedino od čega strepi jesu samoća i mrak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Plašim se samoće. Ne u fizičkom smislu, već od toga da jednom ne ostvarim porodicu i budem sama. To mi je najveći strah. A ako ćemo malo konkretnije, plašim se mraka i kod kuće uvek imam upaljeno svetlo.

Veruje da je sve što je uradila, uradila u pravom trenutku i ne žali ni zbog čega.

- Mislim da se sve dešava s razlogom. Možda mi je za neke stvari koje sam uradila tada delovalo da nije trebalo, ali kasnije se pokazalo suprotno. Tako da se zbog njih ne kajem.

Emotivno je ispunjena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima ljubavi u mom životu. Imam dečka s kojim sam u vezi već dve godine.

Želja joj je da zaigra u filmu.

- Volela bih da se i dalje gradim u pozorištu i da igram u nekom filmu, jer se tu još nisam oprobala. Ovo je vreme kada su serije uzele primat, a ja obožavam filmove. U seriji “Toma” glumim Slavicu, prvu veliku ljubav slavnog pevača, ali ne i u filmu. Sada se više pišu jaki ženski likovi u odnosu na prošla vremena, zbog čega mi je neopisivo drago, pa mi je želja da dobijem priliku da tumačim neku, kako bismo mi glumci rekli, sočnu junakinju, da ima “mesa”, da je potentna, kao i da pročitam neki neverovatan scenario ili dramatizaciju koja bi me oborila s nogu, ali ima vremena za sve. Verujem da svako ima svoj put i svoju priliku, bitno je ostati vredan.

Autor: M.K.