AKTUELNO

Dalila bez premca priznala da joj fali izolacija sa Carem!

Nakon što su se Tara Simov, Marko Đedović i Lazar Čolić Zola uselili u Belu kuću. Počela su pitanja novinara. Prvo pitanje je bilo za Dalilu Dragojević, a nakon njenog odgovora reč je dobio Filip Car:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekad ne razumem nju, plitak sam. Tu čokoladicu sam vratio. Mislim da bi stvorila problem. Prazne priče više ne želim da vodim. Naš odnos je kontraverzan, ali nećemo raditi neke ljude na budale. Ona je tu da odluči i donese odluku, ja mogu sve. Na sve sam spreman. Bio sam jasan u razgovorima sa njom.
Hoćeš da mi kažeš da ona jednu priču priča tebi, a Dejanu drugu - pitao je Darko Tanasijević.
Ja to nisam rekao ali prošle godine sam potrošio mnogo vremena na prazne priče. Ja ću sada da se isključim iz priče - rekao je Car.
Čuo si je na početku kada je rekla da joj teško pada što nemate kontakt - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slušam više ništa, ne znam gde mi je glava. Naše druženje ona nije meni formulirala. Ona treba da donese odluku, jer ona ima problem. Ja sam slobodan za druženje sa svima u ovoj kući - rekao je Car.
Je li ti nije dovoljno što znaš ti u vezi vašeg druženja - pitao je Darko.
Ma kakvo je to druženje, ona nije rekla ništa konkretno. Maja bila operisana i kupovala mi parfeme i poklone. Lepo se druži - rekao je Car.
Je li vidite šta on poredi, ja imam pet godina braka, a sa njom si bio mesec dana - ubacila se Dalila.
Ja ne želim da mi ona šalje čokoladice - rekao je Filip.
On je sa Mikijem pričao non stop i nije mogao da mu dokaže neke stvari, nema tu pomoći - rekla je Dalila.
Sa kim ti imaš problem, ako imaš sa mnom ja ću ga rado rešiti. Ja nisma u problemu, a da ne znam šta je problem. Ja sam se ovde našao prvi put i nisam rešavao neke stvari kako treba, sada znam šta treba i kako - ispričao je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N.V.

#Zadrugari