AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita" , voditelj Darko Tanasijević imao je pitanje za večerašnje goste, Miljanu Kulić i Stefana Karića.

Je l' ima neka granica koju ste postavili u Zadruzi i rekli preko ovoga neću da idem? U kojim situacijama se ta barijera prelazi? - pitao je voditelj.
Neka kaže Miljana, gledala je ove klipove koji su puštani - rekao je Kaić.
U afektivnom stanju. Nije to opravdanje, ali u nekim trenutcima kažem i ono što ne mislim i zbog čega se kajem. To nije opravdanje, to je afekat. Ljudi su uvek prvi vređali moju porodicu i onda sam ja najgora. U ovoj Zadruzi nisam to radila, samo jednom Stefanu. Iskreno sam se pokajala, ne zbog Stefana, nego znam da nisam loš čovek. Bilo mi je žao što sam to rekla, znam kako sam se osećala posle zbog toga. Ne mogu da kontrolišem taj impuls, ja i sestrama svašta kažem, ne biram reči. Naravno da se ja posle kajem zbog toga, u žaru svađe - nadovezala se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem šta ti pričaš! Ja sam naučio da spujem u Zadruzi, ne donosim to od kuće - bio je iriničan Karić.
Ja donosim. Meni tata kaže da ga je sramota i da nije to očekivao od mene - rekla je ona.

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Snežana iz Zemuna.

Hoću da se obratim Miljani, nije mi jasno kako uopšte možeš da ga pozdraviš i govoriš sa njim? Meni se ovaj momak zgrozio, on je nakon toga i pokazao. Rekao kako nije poneo ništa iz kuće, ti si dečko uličar. Nemoj da mu se obraćaš, on to nje zaslužio - Pričala je gledateljka.
Mene ne može da uvredi neko ko mi ništa ne znači u životu. Nije mi blizak prijatelj i neko koga ja volim. MEni je bilo teško i regovala sam kako sam reagovala, on govori o sebi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta se njemu dogodilo u ovoj Zadruzi da pokaže nešto najgore. Da li je on došao da se oženi u Zadrugu? Tako izgleda! Samo da kažem, vi ste se tako ružno poneli. Užasno si je vređao, pa i ona tebe. Iz inata ste zajedno, iz inata prema ljudima. Prema svima je bio arogantan i grozno se ponašao. Našarao si se kao crtani film, pravi si klovn. Ti si loš čovek - nastavila je gledateljka koja se uključila u emisiju.
Da li verujete Miljani kada kaže da je završila sa Zolom? - pitao je voditelj Darko Tansijević.
Ne verujem, ona je sklona tim lažima jer je zaljubljena u seljačinu koja je sa njom iz interesa! Zašto ne kažeš sebi ja vredim više od seljačin? To jeste tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga