AKTUELNO

Au!

Jovana iz Beograda prva je gledateljka koja se uključila večeras, kako bi analizirala zadrugare, a najpre se osvrnula na Jovanu Ljubisavljević i Stefana Karića:

Oni su ušli u finale, a imaju zaista dosta hejtera. Za mene su Stefan i Jovana pobednici i to je to. Nemam nikakvo pitanje za Rialdu i Kenana - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Želela bih samo da dodam nešto u vezi ove teme (Prepiske sa Teodorom), istraživala sam, ja sam podelila Teodorinu novu pesmu na Instagramu, pa su mi govorili da je to moja fejk priča i svađa, a onda sam čula da je izjavila kako sam folirant, da sam opasna energija, da je Kenan suviše miran za mene. Slažem se da sam opasna energija za takve, samo mi nije jasno da ja spuštam loptu... Videla sam i snimak kad joj Mića suflira kako da plasira tu priču i ona sve radi kao poslušan student. Ljudi su znali na čemu su sa mnom, ona priča kako sam ja svesna kamera i kako sam se folirala, a ona je ušla na kontu Kenana, jer ga je pomenula još u studiju. Sa Kenanom sam rešila problem, to je meni bilo osnovno, ali ja nisam sujetna, to pokazuje kakav sam ja čovek, a kakav je ona - obrazložila je Rialda.
Dobro, ja se slažem sa svim što je ona rekla, došla je spremna. Ja sam ušao i znao da sam pisao, ali je Teodora iskoristila to. Imao sam osećaj da je njen ulazak bio igranka i da je ušla da mi smesti, ne bih sa njom bio u vezi - dodao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga