AKTUELNO

Au!

Mišel Gvozdenović jedan je od zadrugara koji je izazivao najveću pažnju, kako javnosti, tako i ostalih učesnika, a pevač je bio povezivan sa mnogobrojnim zadrugarkama. Naime, Dragana Burmazović mu je jasno stavila do znanja da nije ravnodušna prema njemu, ali Mišel nije želeo da se upusti u vezu sa njom, pa su ostali samo prijatelji. Slična situacija bila je sa Anom Bulatović, ali se ništa više od drugarstva nije desilo. Međutim, zadrugar je na žurku došao i njihovoj pratnji, pa je i za novinare ispozirao baš sa ove dve prelepe dame.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mišela je jedino osvojila Mina Vrbaški, no, njihova veza nije potrajala, jer se ona ubrzo vratila Filipu Caru, sa kojim je i sada u vezi. Mišel nam je na početku razgovora otkrio kako se oseća sada kada se vratio na velelepno imanje u Šimanovcima, a zatim progovorio o Dragani i Mini.

Osećam se odlično, izašao sam na par sati. Evo, vratio sam se na mesto gde sam boravio punih deset meseci. Mnogo je lep osećaj što sam se vratio na ovo imanje. Lep je osećaj što je kraj, Mnogo je lepo kada čujem publiku kako je reagovala na moj boravak ovde. Dobio sam mnogo pohvala. Naravno, ima i kritika. Ali mnogo više pohvala, ponosan sam na sebe i svoje učešće - započeo je Mišel.
Što se tiče veze sa Minom, mogao sam da primetim da su gledaoci, publika koja me prati i ostalo podržavali tu vezu. Smatram da je trebalo svi to da podrže, jer sam se ja maksimalno korektno ophodio prema Mini. Ja sam dao svoj maksimum tu, oprostio joj sve, nemam šta tu da zamerim. To je bila neka kratka veza, gde se mi nismo snašli. Vreme je pokazalo da mi nismo jedno za drugo i svako je otišao na svoju stranu. Ja sam došao sa svojom braćom, ali sam Anu i Draganu sreo ispred. Anu mnogo volim, Draganu poznajem i pre Zadruge. Dragana i ja smo imali taj kontakt pre Zadruge, ali ničeg nije bilo među nama, tako će i ostati. Ona mi je mnogo draga - istakao je pevač.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kristijan Golubović je Mišelu otkrio da mu je porodica Gvozdenović zapretila tužbom.

Ja bih izbegavao bilo kakve tužbe koje nisu neophodne. Moram da vidim dosta snimaka, da vidim šta je tu rečeno. Nisam stigao ništa, samo su se nizali pozivi, menadžer me je već upregao. Zakazane su svirke, mogao sam i večeras da radim, ali sam izbegao to večeras. Što se posla tiče, ludilo mozga, od sledećeg vikenda krećem da radim punom parom. U planu su nove pesme, treba da sednem u studio. Zasigurno treba da se uradi i novi spot. Imam osećaj kao da nisam izašao i Zadruge. Dan ide brzo, ceo dan sam na telefonu, čudno mi je. Nedostajala mi je i bubica. Kako sam izašao iz kupatila, tražio sam bubicu na vratima - ističe Mišel.

Mišel je u "Zadruzi" bio blizak sa Milicom Kemez, koje je u superfinalu osvojila drugo mesto.

Nisam očekivao to, ali sam priželjkivao da Milica Kemez pobedi. Nisam bio daleko, poželeo sam joj dobru sreću, kako ja, tako i Lepi Mića. Ja sam nju naveo za pobednika, skoro nam se ostvarila želja. Osvojila je veliki plasman, od srca joj želim svu sreću, zaslužila je to. Dobila je titulu i PIK kuću - rekao je pevač.

Mišel nam je na samom kraju otkrio da ga je Miljana Kulić nazvala nakon superfinala, i to samo jednom, ali da nije uspeo da joj se javi.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs

#Zadruga