AKTUELNO

Sve joj sasula u lice.

Naredni mali budžet Rialda Karahasanović namenila je Nadici Zeljković, koju je na njeno iznenađenje, pevačica i pohvalila.

Nadici jedan mali, ali ne brinem se za tebe. Možeš celu platu kući da odneseš koliko si uštekala. Tvoj način podbadanja, ironije, sarkazma odbožavam, samo da ja nisam na udaru. Postala sam čak ozbiljan fan. Bez tvojih komentara ovaj projekat ne bi bio to to. U našoj svađi nije bilo uvreda, samo mislim da je trebalo da budeš obazrivija, jer si majka ženskog deteta - govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da si imala vremena da postaneš zvezda, ali ovo može da ti bude prekretnica - dodala je Nadica.
Mali budžet dajem Milici, ovo mi je omiljeni mali budžet. Budžet koji dajem sa apetitom. Od velikog do malog. Katastrofa. Nisam ponosna na to što je tako, ali mi je drago, jer me niko nije povredio kao ti. Ti si neko sa kim sam delila sve. I cigarete i hranu i piće. Bila si uz mene i u dobrim i lošim situacijama, kao i ja za tebe. Ja se vežem za ljude. Kada je Paula imala poziv, ti si otrčala, a nisi kada sam ja imala. To su neke sitnice, a da ne pričam o krucijalnim stvarima. Mi smo mogle da se svađamo pet dana bez prestanka, da mi govoriš da sam ološ... Ali ti, koja najbolje znaš moju priču, udarila si me gde me najviše boli! Ponajmanje sam zaslužila to od tebe. Veruj mi, ja i kad sam imala jedno, sa tobom sam delila, uvek sam prvo zvala tebe, pa onda svi ostali. Ružno je. Imala si ovde mnogo teške situacije, glasine, nije ti lako. Ja ne znam tvoju priču stopostotno, ali Kenanu sam rekla kad je bila ta tema, da samo zamišljam dve male plave devojčice i da neko može da bude takav horor, da može da digne ruku na njih. Šta si ti prolazila tih godina, ti si super. Talentovana, lepa... Nema potrebe da gledaš ljude kao neprijatelje, znam da imaš problem sa poverenjem. Ja nisam bila jedna od tih koje bi ti napakostile. Neću se više sa tobom svađati i raspravljati. Mi više nismo drugarice, nećemo piti kafu. Neke stvari nisam zaslužila. Dajem ti punu podršku i želim da postaneš svesna sebe. Imaš kvalitete, ne treba da te bude strah, ti si kreator svog života - poručila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.