AKTUELNO

Sasula im sve u lice!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Milice Veličković. Počela je od Borislava Terzića Terze.

Sa Terzom sam od prvog dana, dobar je čovek. Mislim da si jako iskren prijatelj i da te svi koriste. Radila sam na tome da ne budeš toliko darežljiv. Mislim da sam uticala i dobro i loše na tebe. Jako si tvrdoglav, ali imaš i vrline.
Teodora i Bebica, nisam podržala taj odnos. Mogu da ti zamerim samo odnos sa Miljanom jer to nije normalno. Znaš šta ti je radila i to je bolesno. Ne sviđa mi se i kako se ponašaš prema Bebici, ali ti i ja smo okej. Darežljiva si i mislim da si dobar prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Miću. Super smo od prvog dana, dosta ga slušam. Poštujem te, mislim da si inteligentan čovek. Ivanu sam dala srednji budžet jer nisam osetila lošu nameru nikad.
Srednji budžet Lakiću. Bio si otpočetka tu za nas, čak si rekao i da ćemo da završimo sa bebom. Smešno mi je šta radiš, sprdaš se. Nikad nisi bio prema meni prevrtljiv. Prema Terzi si isto super.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, rekla sam da se nikad neću svađati s tobom. Nije mi jasna situacija oko Matore, Janjuša i tebe. Nije mi jasno kako si promenila mišljenje o ljudima s kojima si se družila. Mislim da te je Samir upucao.
Žana, isto kao i za Milenu. Neverovatno koliko si mi naporna. Deluje mi kao da si opsednuta Ivanom. Mislim da imaš stav i karakter.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Iva Stanković