AKTUELNO

Sasula joj istinu u lice!

U emisiji "Gledanje snimaka" takmičari "Elite" su imali priliku da pogledaju još jednu u nizu žestokih svađa Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo.

Bojana, što je plakala ovoliko? - pitala je Ivana Šopić.
Ma koje plakanje, suzu nisam videla. Ja nisam stilista, a ona mene vuče po garderoberu, donosi mi štikle. Šta mene briga šta će da obuče? Kad stavi kosu onu kao da je stavila mrtvu mačku - govorila je Bojana.
Ja sam svesna sebe, nisam ljubomorna. Jedino što neka hvali, a mene nikad tako nije pohvalila. Bojana preteruje - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ću kad izađem da idem na more, da ću da ponesem sedam knjiga, da se rehabilitujem. Ona je počela da mi pravi scene, boli me k*rac za te strahove. Priča kako se nisam otimala oko piva kao Anđelo i Bebica, idi gde ti je bolje. Ona mene u svađi pita što nisam kao Anđelo, degradira me - govorila je Bojana.
Pa da... Treba da dođe i da mi kaže lutkice ili slatkice - rekla je Anđela.
Ona meni kaže: "Što nosiš te papuče?", je l' ona meni udara na papuče? Imam ovde problem sa stilistkinjom. Ja sam to šta sam. Ona hoće da bude neke devojke ovde, a ja kao momci. Ja nisam to - dodala je Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.