AKTUELNO

Ubedljivo vodi!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Sledeći na redu da glasa je Bora Santana.

Aleks je prvi put nominovana, ona je dobra devojka, ali moje mišljenje je da pokušava da imitira Maju, to joj ne treba. Lepa i normalna devojka, može mnogo daleko da dogura, ali ni ja nisam siguran da li je zaljubljena u Cara. Naš odnos je normalan, gotivim je, ali za sebe nije dobra. Car je ušao u crveno, opet ulazi sa Minom u svađu. Volelo bih nju da pošaljem jer njega sam slao već devet puta, a ona da odmori malo - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja komentarišem lični odnos, sa obe osobe sam imala neki sukob, ali kada stavim na vagu, Filip mi je psovao i mrtve i žive, pa malo mi više prevaga Aleksandrina situacija, kada vređa mene. Kada neko ne meša moju porodicu, ja mogu da podnesem. Mnogo više me je uvredila ona, on mi je uputio psovke, a i ja njemu. Nije bilo potrebno da mi meša porodicu, pa zbog toga šaljem nju - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, u pitanju je način na koji ti sebe prezentuješ. Bila si bolja nego sada, kad si bila sa Janjušem. Opet si došla u fazu neku isforsiranu, ta cika i vriska... Ja ne mislim da je ni u jedan odnos ušla iz neke emocije, sve je to bilo samo da bi se nešto pričalo i vrtelo. Ti možeš da radiš šta hoćeš, to je legitimno sve, pa eto nominujem Cara - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: I.P.

#Zadruga