AKTUELNO

Žestoko je počelo!

Kada se završilo "Izbacivanje" Lepi Mića je kao i svake nedelje započeo "Igru istine". Prvo pitanje postavio je Filipu Caru.

Šta se dešava u tvom emotivnom životu? Da li je situacija sa Minom u redu? - pitao je Lepi Mića.
Ima problema. Nervozan sam. Razlog je totalna ludost. Kad izađemo napolje rekao sam da ću da se organizujem za stan, ona bi odma da idem za Cirkvenicu. Ona oće da ode kući sa majkom, da bude uz brata, da dogovori neke stvari i sipegla. Stalno me ispituje, bolje da se sklonim nego da se svađam - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, u koga si se razočara u Zadruzi i zašto? - pitao je Mića.
Niko me nije ni očarao da bih se razočarala. Ako moram jednu osobu da kežem to je Mišel jer ne provodimo više vremena zajedno - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje mišljenje i kako analiziraš odnos veze iskrenost ili foliranje Paula i Fran, Maja Janjuš i Bora i Milica - glasilo je pitanje Lepog Miće za Sandru Rešić.
Paula je prirodna, Fran sa njegovom inteligencijom zna da će najveću reklamu dobiti kad izađe, kao što on kaže pozitivan negativac, ona zna kad izađe da će to biti novinari, ribe i izlasci. Mislim da želeći da okusi sve to, želi da iskoristi maksimalno. Ostavljajući Paulu može bez grižnje savesti da radi šta hoće. Mislim da on folira Paulu kako ne može da oprosti, a na na kraju krajeva on može bez Paule. Bora je svestan da je osuđen i da ne postoji priča da se neko optužue da je spavao sa sestrom od devojke - pričala je Sandra.
Zar nismo svi ovde da bi napolju iskoristili sve što nam se pruža? - pitao je Marko.
Mislim da njegov razlog za ostavljanje Paule nije to što ne može da oprosti. Isto mislim i da je Janjuš oprostio Maji jer ne bi legao sa njom - nastavila je Rešićeva.
Je l' ti stvarno misliš da se te stvari opraštaju? Jel misliš da je zdravorazumno da kažeš da je veći razlog popularnost nego stvari koje su se uradila - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da on ne može bez nje - rekla je Sandra.
Onda je poenta da je on krivac što ovde ne može bez nje, a ne što su se desile te stvari? Možda je meni um pomućen, pa samo tražim logično objašnjenje - nastavio je Marko.
Od sinoć mislim da ona abnormalno voli Boru, jer su svi krivi osim njega - završila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga