AKTUELNO

Podeljena mišljenja.

U toku su nominacije, a sledeći zadrugar koji bira između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe je bila Sanja Stanković.

Ovo su dve budaletine, Maja je meni najbliža od devojaka, ona jeste budaletina, ali sebi radi loše. Volim što si dobar čćovek, dtrago mi je što si se nekako izdigla iz te situacije. Mi nikada nismo imale problem, družićemo se nadalje i ovde i napolju. Čorba i ja smo imali konflikt jedino zbog Matore. Dosta mi je pomagao i u kuhinji. On ima puno kvaliteta, jako je zanimljiv, pun energije, drago mi je što si se malo povukao, guraj to. Moram tebe da pošaljem u izolaciju, a Maja mi je draža - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sasvim logično je da ću ostaviti Čorbu. S majom imam super odnos, na početku smo imali neke svađice. Luda je što se tiče toga da ima dobru dušu, ima, ali to ne opravdava njene postupke. O Čorbi sam sve rekla, znamo se jako dobro, harizmatičan, pun energije. Prema meni se lepo ponaša, a kako će dalje, videćemo - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da počnem od Maje, ona ima dobru dušu, zameram joj to kad brani sebe i kad ulazi u konflikt, ide toliko daleko, da natrlja na nos sve, samo da bi povredila tu drugu osobu. Držala se kao lavica do sad, bilo je nepotrebno ono sa salatom. Ona mi je jako draga, ali je toliko luda i skrenula je sa svojim nekim stvarima kadme je izvređala. Nekad ne zna šta priča, ima taj pogani jezik, sve i svašta ume da kaže u sekundi. Čorba je neko koga sam izdvajala u top tri omiljenih ljudi, iako su govorili da je pričao ružno o meni. Ja to nisam čula, ali ako svi kažu... Stravio me je na mesto, znam u kom sam odnosu sa njim, korektni smo, imali smo nekih nesuglasica. Ume da provocira, da se nađe u pravo vreme na pravom mestu. Svaki put sam ostavila njega, a ovog puta ću sačuvati Maju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga