AKTUELNO

Svađe im nije zaboravio.

Lepi Mića odlučio je da Miljani Kulić da mali budžet, zbog toga što ga je danas ucenila da mu da veliki budžet, i to sve nakon žestoke svađe koju su imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je Miljana Kulić? Ona je neko ko je meni simpatičan, drag, ali me iritira. Ona ne može da me kupi za bilo kakav ultimatum. Uvek sam bio uz nju kad joj je bilo najteže. Današnji nastup Miljane Kulić ne ide njoj na čast. To neće poremetiti odnos mene i nje, ali to neće promeniti moje mišljenje. Rečenicom da ću joj dati veliki budžet, odmah me uslovljava. Sad ću da joj dam, da bih video da li mi je prijateljica - rekao je Lepi Mića i dao ga Đedoviću, pošto je Miljana na krakto izašla sa sastanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenanu i Rialdi ću dati male budžete. Odnos sa Kenanom mi je bio korektan, dok se nije desilo ono. Ja sam malo prenaglio, tu smo stali. Rialda je kao pametna skontala stvari, izgladila tu priču. Ostali smo na tome da se pozdravljamo, tako neka ostane. Ne pijemo kafu, ali se ne diramo. Kenan je osoba koja je pokazala u nekim stvarima da je dominantan, u drugim stvari koje nemaju muškost. Neću da mu diram rane koje ga bole, sam je to izabrao. Vaša je veza, vi je čuvate. Stojim iza reči koje sam rekao za Rialdu, da je nivo klupske pevačice za nju top, i da se nadograđuje. Ja je tada nisam ponizio. Daj Bože da bude najveća zvezda. Jako je prgava i bezobrazna. Volim sa njom da se svađam, jer je inteligentna. Videće da neke stvari koje pričaju o meni nisu takve. Ne bih vas gnjavio, davio. Vi ste sa prostora sa koga potičem ja, dragi ste mi zbog toga. Znam oca Rialdinog bivšeg muža, Kenan živi u ulici gde sam išao u školu, to nas veže. Nećete mi zameriti na malim budžetima - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.