AKTUELNO

Nije mu zaboravio sukob!

Naredna zadrugarka koja je nominovala bila je Ermina Pašović. Ona je ovo veče birala između Sandre Rešić i Frana Pujasa:

Ja mislim da je Fran folirant, manipulator, i da sve radi zbog rijalitija. Da kaže to bilo bi okej, a on kao plače i to sve. Nervira me njegovo ponašanje. Sa druge strane Sandra, je meni sjajna, prezanimljiva si mi, teatralan a meni je to super. Dala si se rijalitiju i to je super. Umešana su u mnogo priče, a drugi ti zavide na tome. Nominujem Frana - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Na red da nominuje je došao ovonedeljni vođa Filip Car.

Frane šaljem tebe sigurno, jer ti znaš da ti i ja ne možemo da funkcionišemo. Sandra sa druge strane, nikada se nismo vređali niti pominjali porodicu. Ti si sjajna devojka koja igra rijaliti mozgom, a ne pi*kom. Pokazala si koliko si pametna, i veoma kompetentna osoba. Dao sam ti za pravo da me kometarišeš, jer to radiš rpavilno, možda si se dala malo previše rijalitiju, ali to je na tebi. Imam dobro mišljenje, ali imaš i kikseve ovde, ali nisu oni veliki, sjajna si devojka. Frane ti si čudan momak, ti si dobar dečačić, gangster, sportista, pravi igrač. Najbolji si uz Paulu, dok ne postanete toksični. Šaljem tebe zbog konflikta - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga