AKTUELNO

Nominovao Draganu, zaboravio na sukobe sa pevačem.

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Mitrović. Na red da nominuje je došao Filip Car.

Dragana je bila devojka Šebeza, znaš koliko sam bio dobar sa njim. Nisam imao neke prevelike svađe, imam o tebi dobro mišljenje, imaš neku iritantnu crtu, jesi sklona svađama. Sve u svemu, nemam ništa protiv tebe. S Mišelom sam imao jednu svađu, smatram da si dobro odreagovao. Nije mi jasno što se nisi suprotstavio, iskulirao si, ali trebao si se postaviti, i izaći odavde neko od nas, pa neko bi bio zadovoljan. Mislim da si pametan i mudar jako, nisi se doveo u situaciju u wc-u da napraviš neku lošu situaciju. S tobom imam ok odnos i nakon svega. Izluđen sam nekim situacijama, preporučio bih i tebi, da neke stvari prihvatiš kakve jesu, i da budeš pribran. Zavidim i tebi i Kenanu na nekim stvarima, da pored svega, vi pokazujete da ste dovoljno zreli, da bez ludila stavite neke situacije na čistac. Ostavljam tebe, a šaljem Draganu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte kad neko drugi meni radi nešto, reći da sam ja kriv. Ako ona njoj priča da meni nastavi to da radi, onda...Mićo, to nije bilo da smo odavde suflirali nešto. Ako takav odnos bude, neka diskvalifikuje i mene kao i neke druge - nastavio je Car.
Ovde su najveće džukele na svetu. Koji ku*ac prilaziš, šetaj, uživaj. I onda je posle došlo do eskalacije - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel je meni jako drag, nikada nismo imali nijedan konflikt. Mislim da je dobar momak, ali treba da ima svoj stav. Pokazao je kako može da se nosi sa nekim uvredama ovde, tako da imam lepo mišljenje o njemu. Meni je Dragana najdraža ovde u kući. Uvek je bila tu za mene. Ona mi je neka starija sestra, uvek mi daje dobre savete iako je nekad ne poslušam. Veliki je emotivac, sve previše lično shvata, ali to je ona, normalna je devojka. I nju ne mogu nikad da pošaljem u izolaciju, nominujem Mišela - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga