AKTUELNO

Šokantno!

Vladimir Tomović odlučio je da se obračuna sa Zerinom Hećo i Filipom Carem, nakon što je primetio da njih dvoje imaju vrlo prisan i čudan odnos, koji je njemu zasmetao.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da znaš da meni odnosi kao što su odnosi Maje i Janjuša ne odgovaraju! Nemoj me prekidati, nemam ja volju da se raspravljam. Naš odnos nije kao pre, ja ću povesti računa o svom ponašanju, ali daj malo i ti, ja tebe ne optužujem ni za šta - poručio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da kada se top sredi, da ti to kažeš, ali to ćemo ti i ja nasamo. Vidim ja da vi imate neki odnos! Ali reci mi iskreno, šta ti je ona danas pričala? - ljubomorisao je Vladimir.
Ona je meni u tom momentu rekla, zaboravio sam i šta i ja sam ti na to rekao da se vratiš tamo gde si bila - poručio je Car.
Ne, nisi mi tako rekao! Ti si rekao da si me video kako ležim pored Vladimira! Ja to nisam rekla, nemoj me dovodi u tu situaciju! Vi mene zaj*bavate, je l' ti misliš da bih ja prenosila neke gluposti, ja nisam Mina da to radim, da napravim neke probleme i svađe - pravdala se Zerina sve vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga