AKTUELNO

Šokantno!

Filip Car je ustao za crnim stolom i naveo tri osobe koje su po njegovom mišljenju najgluplje u Beloj kući, pa je ušao u raspravu sa Anjom Todorović i JOvanom Cvijetićem Cveletom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam doživeo da mi se pričaju najstrašnije stvari o sestri, koje me povređuju, ja mislim da sam jako glup, a kroz život sam prošao i sa ženama i sa prijateljima, gde sam trebao ispasti puno pametniji i iskusniji, a ne da napravim neke stvari koje sam napravio. Anja i Cvele su se palili, meni je mrtva trka između vas dvoje, ali Anja ipak ću izabrati tebe. Ušla si sa svojim momkom ovde, sa kojim si bila vani u odnosu, o njemu si iznela najgore stvari, ja nisam video da je on prema tebi pokazao ružne stvari, ali si govela njegov moral u pitanje, imidž i ono što je on, ti si govorila da te je on pokušao ubiti, da te je tukao ispod jorgana, ti si meni rekla na kauču neke stvari o tvojim roditeljima - rekao je Filip.
Ti ne znaš zašto je ona skočila maloipre! - odbrusio je Cvele.
Ona je tebe nagradila, evo za mene si glupa! - rekao je Filip.
Boli me k*rac, šta sam za tebe, nije dobro! - uzvratila je Anja.
Pudlicu moju neću navoditi, ja sve ljude koji su prošli kroz ovu kuću, neki ljudi imaju karijere i kao zvezdu, kao neko ko je inteligentan, a napravio je neke gluposti koje joj ne priliči, neću ni Aleksandru, druga osoba neka bude Sanja, ona je neiskvarena, da neke laži koje napravi su toliko providne, da odmah izađu na videlo! Milica je meni rekla da ćemo ući u vezu, konkretno za Vladimira sa postupcima neke stvari koje si radila! Devojka izlazi iz Vladimirovog kreveta, pod opravdanjem, ako ostane da se može zaljubiti u njega! - objasnio je Filip.
Jao, vrtite mi rečenice pre devet meseci u krug, 'ajde, batalite me! - uzvratila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga