AKTUELNO

Šokantno!

Maja Marinković pokušala je da se opravda od teme sa Filipom Carem, nakon što je Marko Janjušević Janjuš izjavio da ga više ona ne zanima, te se obratio ćerki Kruni da će zbog nje izdržati sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je došla kod tebe u krevet, ona nema šta da traži kod tebe u krevetu! - rekao je Lepi Mića.
Što se tiče Mine, ja jesam takav, ko god mi je drag, pogotovu Maja, ja je poljubim i pred Janjušem, spavala je sa mnom pet meseci u krevetu, nijedno pitanje nismo dobili - rekao je Car i nastavio:
Što se tiče Mine, ja sam ovde rekao, kleo sam se u majku, ja sam se ovde rekao vama, ne želim videti tu devojku, ne želim ništa, ako ona mene komentariše sa strane, prokomentarišem i ja nju, nešto što se vidi, kao što je danas bilo kada je bila tema sa Paulom. Da ne misli da je provokacija, nije ona meni nikog ubila, nisam ja njoj, ali direktnu komunikaciju sa njom ne želim! Kada mi se obratila u dva, tri navrata bilo je slučajno, ja sam joj rekao, posle toga mi se nije obraćala. Ja ne želim sa njom komunikaciju, zakleo sam se u neke stvari, vi znate da je Mina osoba u koju sam bio najviše zaljubljen. Ja znam kako se to može završiti - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je i Teodora Bilanović ustala kako bi se obračunala sa Majom Marinković.

Ja sam tražila reč, jer se u poslednje vreme Čorba i ja se stalno svađamo zbog, nažalost Maje. Prošle nedelje kada sam iznela problem, Maja je meni rekla mirno zbog čega sam ja to morala da uradim, da joj pravim problem sa Janjušem, od tog momenta Maja je krenula punim gasom još gore da radi stvari. Evo da nastavim, on ne gleda Maju. čovek je potpuno ignoriše! Nemam ja problem, ali što ti mene provociraš konstantno? Setimo se da ste osuđivali Aleksandru što se mešala između Maje i Janjuša, ovo je ista situacija! Kakvu ona potrebu ima da se meša, ako on njoj ne daje nikakve zankove? - obrazložila je Teodora.
Ako si ti provalila da on nju ne gleda, što se svađaš ti sa njom?! - odbrusio je Đedović.
Ja tebe ne vidim, tako da neću ni da te komentarišem - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ignorišemo te, ali ti konstantno dolaziš i provociraš! Ona dolazila sinoć na zidiću da čuje oko čega se mi svađamo! Ne može preko moje grbače to da radi! Što radiš to? Ako nećeš da mi daješ na značaju, zašto mi to radiš? - tvrdila je Bilanovićeva.
Ja ne znam očemu ti pričaš! Ja sam već rekla, ne znam zašto imaš potrebu, razumem, da bi što duže ostala! Kakva je to emisija, bez glavne uloge? - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga