AKTUELNO

Sve su razjasnili!

Na narednom klipu koji je pušten zadrugarima, prikazana je svađa Mine Vrbaški i Filipa Cara zbog Sanje Stanković.

On treba da se iskupi za sve i posle svega on se meni izvinjavao, ali nije dovoljno. Kada su mi rekli šta je pričao, ja sam bila u šoku! - rekla je Sanja.
Neka rade šta hoće, Sanja je mlada i zgodna i može da radi šta hoće! Mina me nervira koja sve zna, i ona zna da bi Car bio sa Sanjom a ovamo ja ispadam grbava - rekla je Matora.
Ja sam na početku rekao kako mi je Sanja bila katastrofa, ali sada je drugačije. Mina napravi haos od ljubavnog odnosa i ponaša se kao auto za koji imaš garanciju, a meni je Mina sada ravna linija, ali ne mogu da kažem lepa je i simpatična, ali sa njom više nikada - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem nešto za njega, a on ne može da porekne. Filip mi je rekao kako nije zaljubljen i kako mu se sviđa Sanja, a on to govori kako bi me testirao da li ću da kažem Mini, ali nisam preneo ali mi nije jasno što ne ustane i kaže da mu se sviđa - rekao je Vladimir.
Ja sam rekla da sa njim nikada ne bih bila u vezi, kao emotivni partner je katastrofa - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je ozbiljan aparat za muškarce, kao onaj koji imate svuda, oni ubace žeton a ona radi kako hoće, ona im da malo gore malo dole i na kraju taj koketni deo obavi snažno da pomislimo da se nabacuje, a onda se u trenutku promeni a on prema Sanji oseća nešto i raspilavi se dok priča sa njom - rekao je Kristijan.
Mi svi znamo kako je ona neko ko njemu odgovara, i on je rekao kako kada bi bio sa njom bilo bi mu super - prokomentarisala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je Filip evgenije i genije, a sa Sanjom bi ušao u vezu sad - dodao je Lepi Mića.
On Sanji tumači sve duplo, ona je prelepa a on se pali, a izgleda kao da sam je ja rodila - rekla je Lili.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga