AKTUELNO

Sve su razjasnili!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca", pročitano je za Stefana Karića:"Da li imaš utisak da Jovana samo upija šta ti smeta, a šta ne i trudi se da ti udovolji kako bi ostala sa tobom i na silu pravi od sebe devojku po tvom ukusu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da nju ne kanalim, a da li ona upija i klima glavom za dobro naše veze, ima i toga jer mi je rekla da ima neko poštovanje prema meni. Normalno je da neke stvari ne radi - rekao je Stefan.
Što se mene tiče, imala sam neku kočnicu da kažem šta mislim ali sam se ispravila i ne želim da se petljam u teme koje mogu da utiču na nas i njega nešto nervira. Ali moj karakter, ja se ne ustručavam i kada mu dignem pritisak ja ne prestajem i jeste upijam sve i gledam kako gleda na sve. Ne skačem više na neke teme, jer ne želim da ga upetljavam u to jer kada bih rekla sve šta mislim bio bi haos, a ja se za to ustručavam a neke stvari ne radim jer sam takva - rekla je Jovana.
Stefane, je l' ona prirodna? - pitao je Milan.
Mislim da nije uvek! - rekao je Stefan.
On smatra da nema njega ko zna šta bih radila i sa kim bih ušla u odnos, ali sam ja i pre bila takva tako da generalno, on misli da ja nisam prirodna u nekim odnosima sa drugim polom - dodala je misica.
Ono što ona i ja komentarišemo, on nema promena ali se ona promenila - rekle je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga