AKTUELNO

Mnoga lica iz ove petorke dobro su poznata.

Naredni zadrugar je Anđelo Ranković. Njega smo imali prilike da gledamo u raznim situacijama. Poznat je po vezi sa Teodorom Džehverović koja je bila pod budnim okom kamera. Kako kaže, vreme je da se vrati na mesto zločina.

Drago mi je da sam ponovo ovde. Mene privlači energija i hemija koja se događa između nas. Osetio sam sa nekom već - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna zadrugarka je Jovana Ljubisavljević. Ona je višegodišnja misica Srbije, i rođena Beograđanka. Nakon što je proputovala ceo svet, jedina želja joj je da isproba boravak u Zadruzi.

Mislim da sam spremna, mogu da znam šta od koga da očekujem - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći zadrugar je Milan Janković Čorba. On dolazi sa Kosova, profesionalni je kuvar, ali i jedan od najpoznatijih mladih repera. Poznat je po brzim rimama, a inspiraciju nalazi u svemu. Najveći fan Bore Đorđevića, ali i Borin omiljeni reper, čak imaju i duet.

Pozitivna energija vlada, i to mi se sviđa. Trudiću se da budemo zadovoljni i srećni - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šašić je sledeća zadrugarka. Njen oštar jezik, ali i sukob sa Stanijom obeležio je boravak na „Farmi“ naše sledeće takmičarke. Ivana za sebe kaže da su je godine dosta promenile i da u „Zadrugu 4“ ulazi kao sasvim druga žena, još jača i spremnija. 

Sada mi je poznato, izašla sam kao pokojnik iz prethodnog rijalitija - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić još jednom ulazi u Belu kuću. Novopečeni tata za sebe kaže da će ovo učešće biti totalno drugačije od dosadašnjih. Smatra da je pravio velike greške koje sebi nikada više ne bi dozvolio.

Ne može mi se desiti da se zaljubi. Rešio sam da budem drugačiji - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga