AKTUELNO

Nije mu bilo dobro.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo upućeno Marku Đedoviću, a dok su izlagali, Nenad Aleksić Ša se sve vreme preznojavao i ćutao.

Kada bi hipotetički saznao da te Tara blati napolju, da li bi izneo sve šta znaš o njoj?
Znam kako funkcionišu ta pitanja, a i znam da je tako. Meni i Sandri je Jelena rekla da li znam koliko sam omiljen Tari. Ja da sam na njenom mestu, ne bih se s tim igrao, izuzev iz druge države. Ne bih se igrao sa takvom budalom kao što sam ja, naročito sa onim ko ima takve informacije. Ako bih krenuo da pričam stvari, a ja uvek imam dokaze, a mogu i da ih nabavim - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona mene povredila. Ja poznajem ljude vrlo dobro. Ja ljudima dajem poluinformacije, a ona može da ispriča sve što sam joj ispričao. A ja kad bih pričao šta je meni rekla, a ako treba, ja ću u lajvu da tražim poligraf. Samo se nadam da će žive glave izvući. Ja bih više voleo da ona bude tu kada ja to pričam, da vidimo i ko je šta rekao i ko je šta uradio. Završiće na smetlištu rijaliti istorije. Videću šta je pričala napolje, pa ću onda da pričam ja. Ona je meni rekla i o Sanji nešto, da radi za Saru nešto... - nastavio je Đedović.
Nemam toliko informacija kao on, ali mogu da kažem da sam vrlo dozirano, pogotovo njoj, govorila o privatnom životu. A neka se zapita da li sam ja dobila informacije, i da vodi računa, pa da je ja ukanalim još više - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sam čekao dve godine. Staću na stranu Đedovića, jer znam šta misli kad priča. Znao sam da ta emocija prema njoj nije bezveze, da ima podlogu debelu. Ona je jedna balavica od dvadeset godina kojoj je dato toliko značaja - pričao je Mića.
Svi znamo da joj nismo verovali na početku za Ša, jer ona koliko laže... Za neke stvari, kad vidim da ustane, u sekundi obrne priču i napadne devojku, i ja ćutim. A to je mene navelo da hiljadu puta proverim kada meni nešto kaže - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga