AKTUELNO

Jelena progovorila o odnosima sa Šopićevom, Borom i Milicom.

Tokom večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" gošća Jelena Pešić, komentarisala je bivšu zadrugarku Ivanu Šopić.

Čujem se sa Ivanom i viđamo se. Ivana i ja imamo super odnos. Žao mi je što ne mogu sa svima da se vidim, ali kada se vratim sa odmora aktiviraću se - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je sama rekla da je ona pogrešno procenila celu situaciju iz priloga. Nisam htela da se raspravljam da ne bih otišlo daleko, sada smo super! - kaže Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji razlika, imala sam ja velike svađe, ali kada vidiš iskreno pokajanje onda moraš da oprostiš. Ona je meni smešna kada počne da se svađa. Sa Milicom sam bila stalno, bila sam uz nju i pričala satima, ali ona na kraju iznosi neke stvari i vređa me. Ja sam se distancirala od Bore, nisam htela sa njim da pričam. Mnogo sam ga zavolela, i nisam mogla da izdržim više od tri dana. Milica je bila ljubomorna kada sam sedela sa Borom, pa sam se zato udaljila. Mene su tamo spajali sa svima! - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica za mene ne postoji! Ona mene izvređa, i ja preko toga ne mogu da pređem. Ona mene nije nazivala pogrdnim imenima, ali šta je sve iznosila nije fer. Ja sam bila uvek uz nju, i te stvari mene zabole - rekla je Jelena.

Šta je sve Jelena rekla, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga - Narod pita