AKTUELNO

Progovorila o svim aktuelnim temama.

Ovog nedeljnog popodneva, ispred objektiva premijerne kamere u "Premijera Vikend - Specijalu", lepa novinarka i reporterka televizije "Pink", Katarina Rogojević imala je tu čast da razgovara sa balkanskom folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Ceca je otkrila kako se trenutno oseća.

Odlično sam, Bogu hvala, imala sam malih zdravstvenih problema u toku poslednje nedelje zbog kiše, ali nije baš ni zbog kiše, jer sam ja u tim mokrim stvarima ostala još nekih 20-ak minuta, pa sam se prehladila, ali sada sam super – započinje razgovor Ceca.

Ražnatovićeva će večeras otvoriti letnju sezonu u jednom budvanskom klubu na crnogorskom primorju, a u razgovoru je otkrila kako se oseća povodom toga.

Ja se uvek radujem gostovanju u Crnoj Gori, divna je atmosfera, godinama sarađujem sa organizatorima, ali kako oni to kažu, sa mnom počinju i sa mojim koncertom završavaju sezonu – kaže Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je nedavno održala koncert u Ljuboviji, pa se prisetila tog veličanstvenog događaja, nakon kog se i razbolela.

Bio je ogorman naboj adrenalina i prvi veliki koncert posle zatvaranja zbog korone, jako mi je to falilo, to je moj način života. Ja volim svoj posao i uživam u njemu, publika to oseti i zna da mi uzvrati na najlepiši mogući način. Retko kad mogu da legnem mirno posle takvih kocenrta, jer sam uvek pod ogromnim nabojom energije i različitih, divnih osećanja – kaže pevačica, pa nastavlja:
Cela profesija je stala, ne samo naša, ali eto, nadam se da če se polako sve vratiti u normalu, ne znam da li bih mogla da podnesem još jedan lokdaun. Apelujem opet na sve da se vakcinišu, situacija uopšte nije bezazlena, pogotovu sada kada smo krenuli da se okupljamo u velikim masama, ne znam šta bih drugo rekla, ja sam to uradila da bih mogla slobdno da se krećem i nemam nikakvih problema.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako njena ćerka, Anastasija Ražnatović, već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju, Ceca je otkrila i da li će se družiti sa njom i da li je spremna za ovu sezonu.

Ja sam skoncentrisana na koncert, nisam se raspitivala kako je tamo i kako sve funkcioniše, meni je sada bitno da pružim maksimum na nastupu i stvarno nije farsa kada to kažem, trudim se da ostvarim srce na terenu, što bi rekli sportisti. Možda i ostanem malo sa njom, videću od raspoloženja, da li mi se ostaje ili mi se odmah vraća.

Folk diva je istakla da Veljko, nažalost, neće prisustvovati njenom nastupu.

Veljko se sprema za meč, ne putuje nigde, a Anastasija je tamo sa prijateljima i svojim partnerom – rekla je ona, a onda otkrila i kojom pesmom će otvoriti koncert.
Uvek mi to dođe u trenutku sa kojom pesmom ću se pojaviti na bini, imam problem što se izbora pesama tiče, ne znam šta sve da stavim repertoar, pa ću se potruditi da neke pesme koje do sada nisam pevala na kocertima da ih ubacim u repertoar – zaključuje Ceca u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Svetlana Ceca Ražnatović