AKTUELNO

Progovorila o svemu!

Naredni gosti u emisiji "Delegati" bili su Milica Kemez i Bora Santana.

Što si se sinoć svađala u idealnoj vezi? - pitao je Filip Car.
Nisam u vezi, a drugo ne znam na čemu sam. Teško je imati normalnu komunikaciju, poremeti te komentar ljudi. Žao mi je da nemamo komunikaciju, a onda opet budem ljuta, pa ne želim da ga vidim. Kad nema emocija može da bude sa kim hoće i on i ti - započela je Milica.
Pristrasni ste. Niste pozvali sve parove. Sa profesionalne strane, niste pozvaloi ni Stefana i Jovana, ni Čorbu i Teodoru. Vidim šta svi ovde rade, ozbiljno ću razmisliti ovih 7 dana - počeo je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima tri odnosa koji su normalni - rekao je Janjuš.
To ti misliš da su normlani. Više volim da bude iskreno, nego da glumim nešto. Sve je to energija, niko nije isti u svakom odnosu. Kenan je miran dečko, ti ili Car ne bi podneli te okršaje. Sve zavisi od dve osobe i sa kim si u vezi - pričala je Milica.
Hoćeš da kažeš da Stefan i Jovana nisu mirniji od naših veza? - pitao je Janjuš.
Jesu, ali kako je počela njihova veza. Imali su i oni svađe. Ti i Maja se svađate, ali se volite - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si ulazio u druge odbose posle Maje? Ti si takav, ona je onakva. Najbolje je ćutati ovde i ne ulaziti u odnose. Nije ista težina za sve - nastavila je Kemezova.
Svakom se dešava šta želi da mu se desi - prekinuo je na kratko emisiju Lepi Mića.
Da li imaš još snage da se boriš za taj odnos? - pitao je Car.
Mislim da sam se dosta borila. Na njega su imaliuticaj njegovi prijatelji, a vreme će pokazati da mu nisu prijatelji. Bora ima veliki krug poznanika, njega svi vole napolju, njima je lakše da svale sve na mene i da sam ja kriva i katasdtrofa, a njemu se šlihtaju jer imaju korist - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ove veze.

Autor: A.N.

#Zadruga