AKTUELNO

Mima tvrdi da se najbolje družila sa Marijom Anom, a iznela je i detalje njene veze sa Filipom Đukićem.

Miona Jovanović sedela je u dvorištu sa Mimom Živković i Jelenom Pešić ove noći. Mima i Miona su tom prilikom odlučile da komentarišu svađu Filipa Đukića i Ive Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva i Filip danas su se svađali nakon emisije "Pitanja gledalaca", što je na Mionu i Mimu ostavilo utisak. Mima je spomenula i Mariju Anu Smiljanić koja je bila u vezi sa Filipom tokom učešća u rijaliti programima "Farma" i "Zadruga".

Foto: Pink.rs

Toliko mi je pao u očima. Kada sam ga videla da ulazi bio mi je simatičan, a ovo sad, katastrofa ponašanje! On nju ubeđuje da to nije istina. Ubeđuje da nije onako kako ona misli. Ona se nasmeje, jer ona više... On želi nju da nabedi. Zna da se ljubi, imaju odnose, hvataju se pod jorganom i da vređa - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš koji je sledeći stadijum? Biće: "J*bala si se sa dedom!" To je radio Mariji Ani. Ponižavao je najniže što je mogao. A Iva... Ovo je pravo lice. J*beš ti izgled njegov kad on ne zna devojku da uzme za ruku i odvede je na ručak, u bioskop... S Marijom Anom sam imala najluđe druženje, nju sam stvarno najviše volela od svih drugarica. Na moru smo se upoznale, 7 godina se družimo. Ona je na prvu bila baksuz i onda kada smo krenule da radimo počele su iste stvari da nam budu smešne, ja se u životu nisam smejala s nekom osobom kao s njom. Onda smo se nekako odvojile. Baš je bila kod mene, pre nego što je ušla u Zadrugu - pričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta je problem? Pre nego što je ušla u Zadrugu, mi smo imale svađu. Kada je ušla u Zadrugu počeli su da me smaraju za nju, a ja sam bila ljuta. Nismo se ni svađale, nego ono, nismo se ni čule... Iskreno, meni više nije bilo to to. I kada je ušla u Zadrugu ona je počela mene sama da pozdravlja. Ja sam još bila ljuta... Znali su da smo drugarice. Imam na Fejsu slike i snimke. Ja nisam bila u tom fazonu, to je period kada me je uhvatila ta depresija, ja sam napisala na storiju: "Ja nisam prijatelj sa Marijom Anom, nemoj da me smarate s pitanjima, želim joj sve najbolje" i njena drugarica slikala taj stori i pokazala joj kada je izašla. I onda me je Marija pitala, počela da mi prebacuje što me je pozdravljala. Nije ista više - govorila je Mima o druženju sa Marijom Anom Smiljanić.

Foto: E-Stock

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'