AKTUELNO

Zadrugari smatraju da se Iva promenila otkako je bliska sa Filipom.

U Beloj kući se održavaju nominacije, a ovonedeljni potrčci su Iva Grgurić i Filip Đukić. Zadrugari su jedan po jedan ustajali i nominovali, a kada je došao red na Mateju Matijevića, on je nominovao Ivu.

Te priče sa Stefanom, nije mi se svidelo šta je radila, kako je cedila tu priču. Sada, otkako je uplovila sa Filipom. Meni je to simpatično. Ja i da imam loše mišljenje o tebi, ja ga ne bih rekao iz poštovanja prema tebi. Što se tiče Filipa, upoznao sam ga u izlasku. Ozbiljan debil. Sve najbolje mislim o njemu. Ne bih mogao da se posvađam sa njim. Ozbiljan kralj. Šaljem Ivu - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Ive, promenila sam mišljenje o njoj. Sviđa mi se ovo sa Filipom. Kada je ušao Marko Miljković, ti si krenula u neku priču sa njom, da ti je on dao povoda, ti bi nastavila priču sa njim, pa sa Filipom i onda bi se odlučila. Ti si sada sa Filipom i Marko više nije bitan. Pozitivna si mi. Što se tiče Filipa, veoma lep dečko, veoma draga osoba meni. To je pećinko, veoma su mi interesantna njegova dobacivanja. Tebe ću da ostavim, Ivu ću da pošaljem u izolaciju - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Mateja Matijević

#Miona Jovanović

'