AKTUELNO

Pevačica je za Pink.rs otkrile detalje veze sa Živojinovićem.

Popularna mlada pevačica Aleksandra Prijović u žiži je medisjkog interesovanja, kako zbog poslovnih uspeha, tako i zbog svoje emotivne veze sa Filipom Živojinovićem. Nedavno je u medijima osvanula vest da je pevačica u blagoslovenom stanju, međutim, ona je to demantovala putem društvenih mreže, a za naš portal je govorila o trenutnom odnosu sa svojim izabranikom, kao i o tome kako je Filipa prihvatila njena familija, pa i njena majka Borka.

Foto: Instagram

- Moja mama je oduševljena Filipom. Moji baba i deda su se oduševili Filipovom porodicom. Moja majka se sada svaki dan čuje sa Filipom ako mi verujete. Cela moja porodica njega toliko voli, a svako ko ga poznaje ne može, a da ga ne voli. Ja ga mnogo volim, a evo baš me je nedavno oduševio kad je izjavio da se ne stidi da javno pokaže koliko me voli, a kod nas je to retkost - rekla je Prijovićeva za Pink.rs, a onda je otkrila i kakav je Filip zaista u vezi:

Foto: Instagram

- Ja sam zaista srećna što sam baš sa njim u vezi. On mene osvaja svaki dan nekim sitnicama. Kad bih znala tačan datum kad ćemo se venčati, nikad ga ne bih skrivala, ali za sada imamo neke druge planove. Međutim, logično je da smo već počeli da razmišljamo u tom pravcu, ali svakako ćemo to i objaviti kada budemo znali tačan datum. Nema potrebe da skrivamo nešto tako lepo - kaže pevačica i dodaje:

Foto: E-stock

- Filip nije ljubomoran u našoj vezi. Nema on potrebe da bude ljubomoran. Ja sam iskrena prema njemu i šta god da mi se desi, pa čak i ako mi neko priđe, ja njemu odmah pošaljem poruku, a isto tako i on meni. Mora da postoji mala doza ljubomore koja je sasvim normalna jer da kad ne bi uopšte bio ljubomoran mislila bih da mu nije dovoljno stalo do mene. On je moja najveća podrška - rekla je Prijovićeva.

Aleksandra je početkom godine raskinula emotivnu vezu sa kolegom Ljubom Perućicom, a po medijima su se navodili različiti razlozi za krah ove ljubavne romanse. Kako nam je pevačica rekla, danas je u korektnim odnosima sa bivšim.

Foto: Facebook

- Ljuba i ja nismo u kontaktu. Ne čujemo se, ali se zato uvek javimo jedno drugom kad se sretnemo negde. Neminovno je da se on i ja često srećemo jer se bavimo istim poslom i krećemo se u istim krugovima. Ja i dalje stojim iza toga da je Ljuba mnogo dobar momak i znam da i on ima isto mišljenje o meni. Mi smo se rastali jer jednostavno nismo bili jedno za drugo, ali to nije razlog da ne budemo u dobrim odnosima - rekla je Aleksandra.

U medijima se spekulisalo da je Prijovićeva zaratila sa Katarinom Grujić zbog paparaco fotografija na kojima Aleksandra razmenjuje nežnosti sa dečkom, a koje se navodno njenoj koleiginici nisu dopale.

- Ja sa Katarinom Grujić nikada, ali nikada nisam imala ni najmanji problem. Ne znam zbog čega po svaku cenu žele da nas posvađaju. Nas dve smo se čule i jedna drugoj poželele uspeh i da nam pesme budu hitovi - kaže Aleksandra.

Foto: Instagram

Nedavno je Aleksandrina koleginica Radmila Manojlović pretrpela neprijatnosti na svojim nastupima kad ju je jedan muškarac udario po zadnjici, a zatim i kad joj je devojka izjavila ljubav, a nas je zanimalo da li se i Prijovićeva nekada našla u sličnim.

Foto: Pink.rs

- Do sada nisam bila u situaciji u kakvoj se našla Rada, ali kad bi mi se to desilo ko zna kako bih odreagovala. Mislim da bi moja reakcija bila poprilično burna i nagla i ne želim ni da mislim šta bi se tu desilo - rekla je Aleksandra za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'