AKTUELNO

Zadrugarima je nakon žestoke svađe Anabele Atijas i Gagija Đoganija pušten još jedan klip u emisji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević.

Ovaj snimak odnosio se na prisnost Lune Đogani i Jovane Tomić Matore na poslednjoj žurki, zbog čega se Sanja Stanković opasno naljutila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ljubav, baš vodim računa. Zaplakala je, igrali smo. Da je bilo ko drugi, ne bi se ne primetilo - prvadala se Matora.
Samo zato što sam ja u pitanju - dobacila je Luna.
Kako posle ovoga očekuješ poziv? - upitao je Milan Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je ružno ako zbog ovoga odbija poziv. Ako ne želi zbog ovoga da se javi, ona sumnja u mene, što me nervira. Ja nisam ni u jednom trenutku posumnjala u nju kada su mi pričali za verenika. Nema potrebe da sumnja na mene, ograđujem se. Ima pravo da mi zameri, ali smatram da je narukvica gore nego ovo. Ja obožavam Anabelu i njenu grupu i pesme. Luna je tražila pesmu, zaplakala, ja sam je uhvatila i okrenula - nastavila je da se prada Jovana.
Ja sa moje strane ne vidim ništa pogrešno. Jovana mi je jedina prišla kada sam plakala, ne vidim ništa loše. Znam da Sanja ne voli kada mi imamo prisan odnos, s razlogom. Sanja mi se javila, čak mi je izgledalo kao da je htela da ja namerno ne ignorišem Jovanu, da bi videla neke stvari. Ako Sanji toliko smeta, možda Jovana treba da me prekriži, možda bih ja to uradila. Evo, ja ću se povući - pričala je Luna.

Dok je Luna ovo govorila, nastao je haos između Mensura Ajdarpašića i Mlađe Jovanovića, koji su se žestoko prepucavali. Matora je zapenila kada je Luna pričala da će se povući, pa opet počela da urla.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka prihvati poziv i neka mi kaže sve! Ima pravo da mi zameri, ali da odbija poziv zbog ovoga... Što se mene tiče, i ja Sanji zameram neke stvari odavde. Ali sam odlučila da joj verujem. Mensure, problem je što ona sumnja u mene. Ja sam bila takva, ali više nisam. Umesto da se posvetim ovde nekim stvarima, ja imam blokadu, smaram ljude. Mnogo bi mi lakše bilo da me ostavi preko poziva, nego da mi ovako bude - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva puta radi stvar koju bi joj Sanja zamerila. Misliš da je ovo blaže od narukvice? Možda tebi, Matora, nije bilo prisno, ali meni jeste. Dosta si je privlačila ka sebi, video sam tvoje sviđanje prema Luni. Fizički ti je privlačna sigurno, ne znam da li si zaljubljena. Sama treba da znaš granicu - rekao je Mensur.
Ja nemam komentar na ovo - izgovorio je Marko kada je upitan da li ima komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je dala materijal da Sanja posumnja. Postoji neka hemija, a nisu one imale jednu neprijatnui situaciju. Mora da napravi tu grancu, ne mogu da verujem šta Matora sebi dozvoljava. Dokle više? - rekla je Maja Marinković.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'