AKTUELNO

I dalje traje žestoka polemika i rasprava za crnim stolom u vezi sa žurkom koja večeras treba biti organizovana na imanju.

Reč je dobio i Mensur Ajdarpašić, koji je svima ukazao na to da prvo treba da izglasaju organizatora, koji bi dalje odredio muzički program.

Foto: TV Pink Printscreen

- Izaberite organizatora, pa neka se on bavi time! Ja ću se složiti da to bude Mića - istakao je Mensur, posle kojeg je reč dobila Milica Kemez koja je svojim izlaganjem izazvala novi haos.

Ovde je očigledno problem sujeta od pevača, ko će kako da peva i ostalo... Pola vas nema na žurci, na žurci bude kao na parastosu! Ovde troje-četvoro hoće narodnu muziku, ostale boli k*rac, hoće nešto drugo. Mislim da treba da bude i di-džej i narodna! Ne može da bude celo veče kafansko, ni r'n'b, ni devedesete! Treba da bude za sve ponešto, ni ja na volim da mi celo veče bude narodna - bunila se Milica, čija je tvrdnja da su pevači sujetni posebno iziritirala Zoricu Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko je ovde sujetan, po tebi?! Ko je pokazao sujetu, 'ajde objasni?! Ja pokazala sujetu?! Navedi mi ko je bio - bunila se Zorica, posle čega je Milica promenila iskaz.

- Evo, Miona je rekla da Bora neće da joj da mikrofon.

- Ti kažeš da sam ja sujetna, je l' si ti luda?!  - šokirana je bila Zorica!

Zadrugari i dalje nisu mogli da se usaglase oko žurke - mahom su glasalali za Miću, za organizatora žurke, a potom se dobrovoljno javila i Milica Kemez. U međuvremenu otpočeta je i rasprava između Jovane Tomić Matore i Nine Babić, a kako je to izgledalo možete pogledati u nastavku:

Autor: D.T.

#Zadruga

<
'