AKTUELNO

Žestoka rasprava za crnim stolom!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" imali su prilike da odgledaju klip u kom Mensur Ajdarpašić komentariše vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, te je objasnio da po njegovom mišljenju Dragojević svojim ponašanjem guši Koraćevu.

Za početak reši sa svojom devojkom zbog čega me gleda. Što se tiče distanciranja, nikada ja Anu nisam distancirao od ostalih, ona sa svima ima normalnu komunikaciju. Zar misliš da ne bi bio pušten klip da je Ana rekla da je gušim. Ne mogu da priča sa dečkom koji ne prihvata raskid i plače, ajde sedi dole - govorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj kome tvoja devojka g*zicom namiguje. Ja sam dobio pitanje, rekao sam šta mislim i to je to - govorio je Mensur.
Kada je Ana igrala, Janjuš je prolazila i pogledala Janjuša pravo u oči. To mi je rekla jedna ženska osoba - otkrila je Mina.
Prvo, vrati 500 evra koje duguješ butiku napolju, ja nikome ne dugujem. Nikada nećeš zarađivati koliko zarađujem ja. Mislim da je najveći njihov problem ljubomora prema meni, oni gledaju šta ja oblačim, koga gledam u oči. Evo, Janjuše, ponovo ću da te pogledam u oči. Najveći problem Mine i Mensura je što su nezadovoljni i sujetni, nezadovoljni su svojom vezom. Da mene David guši, rekla bih mu to otvoreno - objasnila je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je sve ovde rekao o tebi, rekao je sve o tebi i tvojoj porodici, kao i kakav si čovek. Dejan je za tebe institucija - govorio je Ajdarpašić Davidu.
Ne znaš ti ništa o Dejanu i meni, ja sam njemu bio idol. pozdrav za Dejana. Mina me i dalje gleda, ali više me Mensur gleda - dodao je David, a zatim je voditelj Milan najavio reklame.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'